Am nevoie de un sfat!!!

•  
    • 601 mesaje
    11 Apr 2006, 16:22
    0 0
    Am si eu nevoie de un sfat....de cateva zile am facut rost de o conjunctivita nu prea placuta...timp in care ma mananca ochii de mor(folosesc picaturi),Dar partea mai nasoala e ca mi-a aparut si un ulcior.Ideea e ca vreau si eu sa imi zica careva ce as putea face sa scap de ulciorul ala cat mai repede...Va rog frumos ca nu mai suport((((((((((((((((.MULTUMESC!
  •  
    • 1051 mesaje
    11 Apr 2006, 17:06
    0 0
    pune compresa cu ceai de musetel cat mai concentrat de mai multe ori pe zi.
    ai grija sa fie la temperatura camerei.
  •  
    • 480 mesaje
    11 Apr 2006, 17:13
    0 0
    Uneori simplul contact al pielii cu o bacterie poate provoca o reactie imunitara si o eczema.

Urciorul se localizeaza pe marginea unei pleoape si se prezinta sub forma de abces rosu si ajunge pana la dimensiunea unui bob de mazare.
    Pleoapa se umfla, locul devine dureros si provoaca senzatia de disconfort.

Pentru a evita agravarea situatiei nu va frecati la ochi cu mainile murdare, nu incercati sa stoarceti sau sa intepati abscesul. Astfel acesta se poate agrava si poate avea urmari grave.

Pentru tratament se vor face bai cu infuzie de musetel sau se aplica comprese de musetel. Acesta are efect dezinfectant si totodata cicatrizant si ajuta la maturarea abcesului ducand la vindecarea lui intr-un timp mai scurt. Atentie! Abscesul poate recidiva.

Daca abcesul nu se retrage in maxim trei zile sau recidiveaza, se va apela la sfatul medicului sau farmacistului care vor recomanda creme pentru aplicarea locala.
  •  
    • 601 mesaje
    11 Apr 2006, 22:09
    0 0
    Multumesc frumos....deja folosesc kanamicina si musetel...sper sa treaca.Inca odata multumesc.
  •  
    • 96 mesaje
    12 Apr 2006, 09:42
    0 0
    Codrys, acum mai multi ani am avut si eu conjunctivita la ambii ochi si primul lucru care m-a intrebat doctorul cand am ajuns la el a fost: "ce ai folosit?" s-a intamplat sa fac conjunctivita intr-o sambata si abia luni am ajuns la doctor; i-am spus ca am folosit doar comprese cu ceai de musetel, dar medicul mi-a spus ca nu se recomanda compresele cu ceai de musetel in conjunctivita. Poate ca pentru ulciorul pe care-l ai sunt bune compresele cu musetel, dar pentru conjunctivita sunt contraindicate. Asa ca te sfatuiesc sa mergi la doctor pentru a primi tratamentul adecvat pentru conjunctivita. Si mie mi-a dat atunci kanamicina unguent si niste picaturi pentru ochi, dar le-am uitat denumirea.
    Te pup si insanatosire grabnica. Stiu cat e de neplacuta conjunctivita, asa ca inteleg prin ce treci.
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Apr 2006, 10:10
    0 0
    Cea mai rapida metoda in tratarea ulcirului este etarna metoda babeasca. O pui pe mama sa incinga coada la o lingura de lemn, si iti atingi repede ulciorul cu ea. Pune-o pe mama daca tu nu ai puterea. Iti garantez ca in cateva ore nu mai ai nimic. (Nu te speria, procedura e asa rapida ca nu simti nimic. Iti promit ca nu te doare) Eu sunt predispusa la ulcior, cand eram copil faceam din 2 in 2 luni...
  •  
    • 1022 mesaje
    12 Apr 2006, 12:55
    0 0
    Nu pune musetel! e contraindicat! mi-a spus medicul, ia picaturi Colbiocin de la farmacie , la mine dupa 3 zile a trecut conjunctivita!
  •  
    • 601 mesaje
    12 Apr 2006, 16:51
    0 0
    Nu am apucat inca sa pun comprese cu musetel,in schimb mi-a recomandat farmacista kanamicina si un fel de picaturi(mi-a spus ca sunt bune si pentru ulcior si pentru conjunctivita)...se pare ca a avut dreptate...Ma mananca ochiul cu ulcior dar se pare ca se trage,prin urmare cred ca voi scapa urgent de el.Va multumesc pentru sfaturi...sincer mi-ati fost de ajutor.
  •  
    • 432 mesaje
    12 Apr 2006, 16:59
    0 0
    Intr-adevar, musetelul nu se recomanda pentru spalarea ochilor, pentru ca poate sa contina granule de polen care irita ochiul.
    Se foloseste cu succes infuzia de albastrele, in lipsa unor solutii farmaceutice.