Heeelp!!!! SARCINA!!!!
-
0 0Buna evelor!!! Urmaresc de ceva timp ce se scrie pe aici si sincer speram sa nu fie nevoie vreodata sa postez si eu ceva dar.... s-a intamplat nenorocirea! Tocmai am aflat in urma cu cateva ore ca sunt insarcinata. Nu as vrea sa trec printr-un avort, am auzit ca este foarte traumatizant si dureros. In schimb mi-a spus o prietena din America despre niste pilule care provoaca avortul. La ei au fost aprobate acum ceva timp si cica ar fi ajuns de curand si in Europa. Stie cineva despre ce este vorba??? Cum se numesc si daca au aparut la noi??? MULTUMESC ANTICIPAT!!!
-
nu stiu ce sa zic! nu cred ca exista in romania asa pastile, si oricum e riscant, pentru ca nu stii ce efecte negative vor avea dupa aceea!
nu vreau sa fiu "lupul moralist", dar gandeste-te bine ce faci! sa nu regreti mai tarziu!
exista si posibilitatea ca mai tarziu sa vrei sa ai un copil si sa nu poti ramane..etc
discuta bine cu parintii tai, cu partenerul tau, poate totusi nu este asa " d asa negru cum il vezi".
este decizia ta!
multa sanatate -
eu ma chinui de aproape 3 ani sa fac un copil si voi in anul 2006 faceti avorturi cand exista atatea metode de protectie si la indemana oricui, nu cred ca o sa va pot intelege vreodata.Daca ai sti tu cate femei se confrunta cu situatii ca a mea.........??
Ma rog asta este numai decizia ta ce vei face dar mai tarziu sa nu iti para rau este un moment tare dificil(cred)in viata unei femei si nu numai chiar si a barbatului.
asa ca........???????????este decizia ta. -
din cate stiu, sunt unele pastile sau injectii de genul asta, dar trebuie luate in interval de cateva zile pt a provoca intreruperea(nu ma refer la faimoasa "de a doua zi")
afla a ce pilule se referea prietena ta, si cauta informatii despre ele pe internet. stii doar ca pe net gasesti absolut orice!
daca informatiile pe care le gasesti nu iti ofera siguranta de 100% ca pastilele sunt ok pt organismul tau, mai bine renunta la ele...
bafta multa! -
Imi pare rau, dar in astfel de cazuri, este mai indicat consultarea unui medic si nu google search. Credeti ca daca ar fi sigura o astfel de metoda nu s-ar renunta la chiuretaj?
Din cate stiu, exista un singur tip de medicatie acceptat si acela este pentru provocarea ciclului, dar in cazul in care nu exista sarcina. -
Daca se poate, va dau si eu un sfat dragele mele .8 ani m-am chinuit prin toate spitalele din tara ca sa pot avea un bebelas,ajunsesem sa umblu in papuci de panza, ca toti banii ii dadeam la medici.In final am reusit cu mari sacrificii.Toate aceste sacrificii mi-au fost rasplatite cu o minune de copil care este sufletul meu .De aceea va dau un sfat :NU DISTRUGETI PRIMA SARCINA.
-
pentru Carmen2006 imi poti spune si mie te rog personal la viocris@eva.ro prin ce metoda ai reusit pana la urma pentru ca si eu sunt de aproape 3ani in diferite tratamente si as vrea daca se poate sas stiu ce ai facut si tu.
Sau imi mai poti scrie la gicupiticu@hotmail.com.
Iti multumesc din suflet.