Operatia organelor genitale????
-
0 0Buna! Am o intrebare foarte delicata pentru voi Evelor. Sunt convinsa ca printre voi sunt si persoane care nu sunt 100% multumite de aspectul organelor lor genitale. Eu sunt una dintre aceste persoane. As dori sa-mi fac o programare si o interventie chirurgicala daca este cazul si v-as ruga daca stiti amanunte referitoare la acest subiect, sa le postati aici. Amanunte legate de costuri, perioada de refacere, clinici, doctori...
Va multumesc -
Draga mea, nu te pot ajuta prea mult, doar asa...pe departe. Am o prietena cosmeticiana si mi-a spus, ca una dintre clientele ei si-a facut. (Nici nu-ti trece prin cap cate ii povestesc clientele unei cosmeticiene!) Din ceea ce mi-a povestit ea, nici nu se observa ca ar fi fost vreo interventie. Si-a revenit complet dupa operatie si nu se vedea nici un semn nimic... Ce sa-ti mai spun? Bafta si curaj!
-
Am mai auzit de "labia reduction"..poate fi considerata mutilare de-a dreptu..dar fie,in fond e vorba de confortul tau psihic..totul e sa nu exagerezi in vreun fel..si sa nu pleci cumva de la ideea ca exista vreun model din punctul asta de vedere..ca labiile trebuie sa aiba o anumita forma/marime..exista o mare diversitate ca sa spun asa si fiecare isi are farmecul.
-
GRESIT!!!! Barbatii adora ca labiile mici sa fie mari!!!!

Deci fii incantata ca le ai asa
Pana acum cativa ani, eu credeam ca sfarcurile proeminente sunt inestetice... Cand mi se zbarleau sub bluza, ma simteam groaznic de jenata...
GRESIT si asta!!!
Majoritatea covarsitoare a barbatilor sunt pur si simplu capiati dupa asemenea sfarcuri.