Operatia organelor genitale????

•  
    • 2 mesaje
    10 Apr 2006, 13:55
    0 0
    Buna! Am o intrebare foarte delicata pentru voi Evelor. Sunt convinsa ca printre voi sunt si persoane care nu sunt 100% multumite de aspectul organelor lor genitale. Eu sunt una dintre aceste persoane. As dori sa-mi fac o programare si o interventie chirurgicala daca este cazul si v-as ruga daca stiti amanunte referitoare la acest subiect, sa le postati aici. Amanunte legate de costuri, perioada de refacere, clinici, doctori...
    Va multumesc
  •  
    • 95 mesaje
    10 Apr 2006, 14:18
    0 0
    ce nemutumiri ai in legatura cu organele genitale?
    detaliaza please...
  •  
    • 2209 mesaje
    10 Apr 2006, 14:19
    0 0
    Draga mea, nu te pot ajuta prea mult, doar asa...pe departe. Am o prietena cosmeticiana si mi-a spus, ca una dintre clientele ei si-a facut. (Nici nu-ti trece prin cap cate ii povestesc clientele unei cosmeticiene!) Din ceea ce mi-a povestit ea, nici nu se observa ca ar fi fost vreo interventie. Si-a revenit complet dupa operatie si nu se vedea nici un semn nimic... Ce sa-ti mai spun? Bafta si curaj!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Apr 2006, 15:08
    0 0
    Pai mie nu imi place pentru ca labiile mici mi se par prea mari (ha ha) Asta ar fi
  •  
    • 2198 mesaje
    10 Apr 2006, 15:41
    0 0
    Si ..aceasta nemultumire tinde sa se transforme in complex?? Pt ca nu vad rostul operatiilor estetice decat in astfel de cazuri ...Nu cred sa fie chiar atat de mari....
  •  
    • 2209 mesaje
    10 Apr 2006, 15:45
    0 0
    Si sora mea are labiile mici foarte proeminente. Ei nu-i place, dar e departe de a deveni un complex...mai ales ca a cunoscut un baiat care considera ca atunci cand sunt labiile evidente, atunci e femeia cu adevarat femeie! Gusturi si gusturi...
  •  
    • 153 mesaje
    10 Apr 2006, 17:20
    0 0
    Am mai auzit de "labia reduction"..poate fi considerata mutilare de-a dreptu..dar fie,in fond e vorba de confortul tau psihic..totul e sa nu exagerezi in vreun fel..si sa nu pleci cumva de la ideea ca exista vreun model din punctul asta de vedere..ca labiile trebuie sa aiba o anumita forma/marime..exista o mare diversitate ca sa spun asa si fiecare isi are farmecul.
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Apr 2006, 21:52
    0 0
    GRESIT!!!! Barbatii adora ca labiile mici sa fie mari!!!!

Deci fii incantata ca le ai asa

Pana acum cativa ani, eu credeam ca sfarcurile proeminente sunt inestetice... Cand mi se zbarleau sub bluza, ma simteam groaznic de jenata...
    GRESIT si asta!!! Majoritatea covarsitoare a barbatilor sunt pur si simplu capiati dupa asemenea sfarcuri.
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Apr 2006, 22:25
    0 0

uite, pentru confirmare, am (re-)discutat cu sotul meu despre chestiunea asta

mi-a raspuns asa:
    "VERY-VERY WRONG!!! N-am auzit niciodata pe vreun barbat care sa afirme ca i-ar placea ca labiile mici sa fie mici."
  •  
    • 451 mesaje
    10 Apr 2006, 22:36
    0 0
    ADA,
    Stai linistita si nu-ti risipi banii si nu-ti risca sanatatea operandu-te inutil.
    Cand locuiam la parinti am auzit multe discutii intre barbati datorita prietenilor fratelui meu.
    Barbatii se uita dupa sani, fund, picioare. Pe nimeni nu-l intereseaza cum sunt labiile.