SCABIE!?

•  
    • 865 mesaje
    8 Apr 2006, 17:36
    0 0
    Sunt tare nefericita! Am aflat de curand ca am luat raie de la cineva apropiat.In plus, sunt si insarcinata in luna a 7-a. Sunt tare mahnita ca persoana respectiva este ruda cu mine si nu mi-a zis absolut nimic, nici macar atunci cand a vazut ca mi-au iesit bube pe piele care ma mancau ingrozitor. Nu s-a gandit nici ca sunt insarcinata si nu am voie sa urmez orice tratament.......Sunt disperata pentru ca ma tratez de aproape o saptamana si .........nimic!!!Ma mananca in continuare pielea si parca am mai multe bube! Stiti cumva un remediu? Pana acum m-am dat cu unguent cu sulf si Benzoat de Benzil. De spalat, m-am spalat numai cu sapun cu sulf!Va multumesc.
  •  
    • 1928 mesaje
    8 Apr 2006, 17:59
    0 0
    violeta, eu zic sa mergi la doctor, ca e cel mai bine si pentru tine si pentru bebe. cat despre ruda ta, eu zau ca i-as zice vreo doua usturatoare rau de tot!!! altfel, vezi ca parca in ion creanga, amintiri din copilarie era mentionat un remediu traditional, dar nu mai tin minte despre ce era vorba, cred ca gaz d-ala de lampa. incearca sa te documentezi putin asupra eficacitatii si nocivitatii lui.
  •  
    • 865 mesaje
    8 Apr 2006, 18:04
    0 0
    Mersi pentru raspuns. Am mers deja la doctor si de acolo mi s-a prescris unguentul cu sulf si Benzoat de benzil. Dar a trecut o saptamana si nimic inca. Sunt disperata!
  •  
    • 80 mesaje
    8 Apr 2006, 18:20
    0 0
    Sper sa-ti fie de ajutor tratamentul de la doctor, sa -ti treaca cat mai repede.Iar cat despre ruda ta..eu i-as zice vreo 2-3 vorbe sa ma tina minte!!! Te pup si sa ne spui cum e cu unguentul!
  •  
    • 865 mesaje
    10 Apr 2006, 16:30
    0 0
    Tratamentul cu unguent cu sulf nu a dat rezultate. Prin urmare, maine la prima ora trebuie sa ma internez. Cica e singura mea sansa! Trebuie sa fac nu stiu ce injectii cateva zile la rand.