intrebare ......
-
7 Apr 2006, 08:200 0va cer parerea pt ca stiu ca voi oferiti tot timpul solutii pt cele care au nevoie ,deci .... eu de o saptamana nu pot sa dorm noaptea crede-ti ca are vreo legatura cu faptul ca iau anticonceptionale la ora 21 (este prima sapt cand iau anti nu am mai luat niciodata ) sau este o stare de trecere de la iarna la asa zisa primavara
-
7 Apr 2006, 08:23se poate ?sau acum eu orice stare o pun pe seama asta ........ va rog sa ma ajutati.. multumesc
-
7 Apr 2006, 08:58E posibil sa aiba legatura cu anticonceptionalele dar nu cu ora la care le iei.Daca e prima luna apar tulburari in organism pt ca anticonceptionalele contin hormoni.Ai rabdare si daca nu se rezolva mergi la medic sa iti prescrie altceva.
-
7 Apr 2006, 15:04Medicamentele. Insomnia apare ca efect secundar al multor medicamente, inclusiv al preparatelor care contin cofeina si se elibereaza fara reteta (pain killer). Persoanele care au cea mai mica banuiala ca medicamentele pe care le iau le provoaca tulburari de somn trebuie sa consulte un medic.
Factorii de mediu. 20% dintre adulti se plang de faptul ca lumina, zgomotul si temperaturile extreme le cauzeaza insomnii. Este bine cunoscut faptul ca ceasul biologic circadian este reglat de lumina soarelui, iar lumina artificiala poate produce tulburari de somn, stare de oboseala -
7 Apr 2006, 15:40s-ar putea sa fie de la ele...si la mine au fost cu pb , le luam seara si aveam un somn f agitat si dimineata cand ma trezeam eram leoarca....
incearca sa schimbi ora la care le luai...si vezi ce se intampla