Papuci din piele intoarsa

•  
    • 2209 mesaje
    6 Apr 2006, 12:22
    0 0
    Nu are legatura cu sanatatea, dar nu stiu unde se potrivea mai bine sa postez. Ideea este: mi-am luat niste paupcei din piele intoarsa de culoare crem deschis. Acum s-au murdarit. Mi-am luat un spray special pt curatarea papucilor din piele intoarsa dar nu s-au curatat f bine. Stie cineva alte remedii??
  •  
    • 480 mesaje
    6 Apr 2006, 15:55
    0 0
    Daca vrei sa cureti la domiciliu pantofi sau genti din piele intoarsa, ar trebui sa ai la indemana urmatoarele ustensile:
    guma de sters de calitate (obisnuita, pentru creioane);
    perie speciala pentru pielea intoarsa (are firele foarte tari);
    carpa umeda si
    otet de vin alb.

Pentru inceput, foloseste guma pentru a sterge usor petele – cu grija, pentru a nu strica materialul. Perie pielea cu peria speciala – le poti achizitiona din magazinele de incaltaminte sau de haine de piele. Toarna putin otet pe carpa umezita, freaca petele cu aceasta carpa, apoi lasa sa se usuce. S-ar putea ca mirosul de otet sa persiste cateva zile dupa curatare.

O alta tehnica de curatare este de a tine obiectul patat deasupra unui vas in care fierbe apa. Aburul va inmuia pata si va hidrata pielea, pe care o poti apoi curata cu aceeasi perie speciala.

Daca pielea intoarsa are o pata de ulei, incearca sa folosesti pudra de talc pentru a absorbi uleiul. Presara pudra peste pata si las-o peste noapte, apoi curata cu peria speciala.
  •  
    • 2209 mesaje
    10 Apr 2006, 09:36
    0 0
    Merci de raspuns! Sa stii ca am reusit sa-i curatza cu BioCarpet! A iesit perfect, inclusiv petele lasatae de blugi - de pe blugi, prin frecare, s-au patat la spate, pe calcai foarte tare. Sunt impecabili! Merci oricum..
  •  
    • 480 mesaje
    10 Apr 2006, 11:23
    0 0
    OK. bine ca ai reusit.

te pupik......