Scurgeri vaginale

•  
    • 1 mesaje
    6 Apr 2006, 09:53
    0 0
    Incepand de pe 31.03 am avut niste scurgeri ciudate, rozalii-maronii, in cantitate f. mica si doar cand mergeam la toaleta. Apoi pe 02.04 scurgerea a fost putin mai abundenta, insotita si de un cheag mic de sange,max 5mm. Si in tot acest timp durerei abdominale specifice menstruatiei. Incepand de ieri, 05.04 aceste scurgeri au incetat iar durerile sunt mai reduse. Ultima menstruatia a inceput pe 02.03.M-am gandit la posibilitatea de a fi insarcinata, am facut un test de sarcina ieri, dar cea de a doua linie nu era asa de rosie ca prima si mai putin vizibila. Nu pot ajunge inca la doctor deoarece sunt in alta tara. Este posibil sa fiu insarcinata? Daca da, simptomele descrise indica un pericol pentru sarcina?
  •  
    • 1272 mesaje
    6 Apr 2006, 12:52
    0 0
    larisah!

unele teste de sarcina(trebuie sa citesti f exact), nu conteaza daca cele 2 lii sunt la fel de intense, important sa fie 2 linii! acum, depinde de test!
    scurgerile pe care le-ai descris, pot fi o menstruatie,dar probabil esti putin racita.
    eu, nu sunt medic, i-ti spun doar parerea mea! in perioadele cand eram racita(vaginal ma refer) aveam scurgeri rozalii, maronii.
    oricum, singurul care-ti poate spune exact este un medic ginecolog, dupa un control de rigoare!

multa sanatate