vreau un sfat
-
0 0Vreau ub sfat . Sigur ma puteti ajuta . Nepotelul meu de 4 ani are probleme mari . Ieri a avut singe , chegulete mici in 2 chiar 3 scaune.El este un copil mincacios .La primele scaune nu mi-am dat seana ca este singe ,va rog sa ma scuzati ca va scriu ceva ce poate vi se pare scirbos dar de nepotul meu nu imi este deloc . De unde sa vina acest singe , deci nu este curat .Poate stie cineva sa-mi de-a o sugestie pina vom merge la doctor . El nu are temperatura , este vioi, are pofta de mincare . Aseara nu iam mai dat lapte ci numai ceai de menta . Azi urmaresc scaunul sa vad cum face . Poate ma ajutati cu un sfat.
-
enterocolita a avut si baietelul prietenei mele, si tin minte ca de aceeasi problema se plangea, cu scaunul, pentru ca m-am speriat si eu. a stat internata cateva zile in spital si apoi a continuat cu regimul o perioada. deci nu cred ca e foarte grav, nu te speria, dar trebe sa mergi la medic repede...
-
Multumesc pentru incurajari sipentru ca mi-ati raspuns.Vad ca nu a mai facut in scaun nimic suspicios si m-am mai linistit. Azi a mincat supa si pilaf cu pui fiert .Sa vedem diseara . Nu am reusit sa-i iau proba pentru analiza azi pentru ca mi-a varsat olita . Miine sunt mai atenta si nu-l mai las sa o verse . Cind e sa ai ghinion e , pentru ca nu si-a mai varsat singur olita niciodata ,dar azi a facut acest lucru.Multumesc si va mai tin la curent.
-
Este importanta si culoarea singelui din scaun.
Daca e negru provine din partea superioara a tubului digestiv; daca e rosu poate fi din colon sau dintr-o fisura anala datorata constipatiei.
Cred ca un examen coprologic si un consult ar fi binevenite pentru clarificare.
Orice dovada de hemoragie, chiar usoara, e bine de rezolvat cat mai din timp. Sanatate, cu drag. -
draga mea, doica
se vede ca esti o bunica grijulie, toata stima si aprecierea. Nu te stresa, o sa se rezolve. Mergi maine la medic chiar daca nu reusesti sa colectezi probe, desi ar fi mult mai bine, in cazul in care este vorba de paraziti intestinali. Copii au asa ceva, mai ales cei de la oras daca folosesc apa de la robinet, joaca la groapa cu nisip, maini murdare,...etc.
daca micutul a avut diaree cu scaun colorat in galben-roscat aceasta se poate datora pigmentilor biliari in exces.
insanatosire grabnica...
va pup!!! -
doica
ma bucur sa aud vesti bune!
ai dreptate in legatura cu aceste analize, trebuie repetate deoarece s-ar putea ca rezultatele sa nu fie concludente.
Asa cum ai spus, ar fi bine data viitoate sa mergeti la un alt cabinet.
inca o data te felicit si te apreciez pt. grija ta fata de nepotel.
multa sanatate va doresc la toti sa va aduca in acest an IEPURASUL!!!!!!!!
VA PUPIK.....