DIANE 35-Sarcina

•  
    • 5 mesaje
    5 Apr 2006, 01:16
    0 0
    am urmat 2 luni tratament cu acest"miraculos"anticonceptional(pt.o salpingita)-care se pare ca a reactionat bine la tratament.Numai ca urmatoarea menstruatie a fost la 26 de zile(in febr.),iar de 37 de zile...NIMIC.Vreau sa aflu cit poate dura aceasta amenoree si daca este normal ca ea sa apara.Test de sarcina nu mai fac,pt va m.am saturat sa vad o unica"liniuta"-care ma intisteaza rau de tot.Chiar vreau un bebe,dar desi am aproape 22 de ani...nu "apare la orizont"
  •  
    • 344 mesaje
    5 Apr 2006, 11:24
    0 1
    Si la 22 de ani esti disperata ca nu ai deja un copil. Stai linistita ca nu ai 35 si nu ai copii!
    eu am nascut la 28.si nu ma cred mamica batrana.
    Diane 35 este in principal un tratament hormonal si in secundar metoda contraceptiva, asa incat este foarte probabil sa poti ramane insarcinata pe perioada tratamentului. In ceea ce priveste amenoreea poate avea multe cauze;INCLUSIV SARCINA PE CARE TI-O DORESTI!
  •  
    • 334 mesaje
    5 Apr 2006, 12:51
    0 1
    Diane 35 este in principal, un tratament antiandrogenic, dar are si efect contraceptiv si nu se poate ramane insarcinata in timpul folosirii.
    Dupa intreruparea anticonceptionalelor este posibil ca menstruatia sa se deregleze... ar trebui sa mai astepti vreo luna, 2 pana sa "lucrezi" la sarcina! Asa e cel mai bine!
  •  
    • 344 mesaje
    5 Apr 2006, 13:28
    0 0
    nu vreau sa intram in polemici, dar eu am facut tratament cu Diane, iar medicul ginecolog mi-a spus ca efectul contraceptiv este secundar si nu este garantat..

In orice caz, citeste prospectul si vezi acolo daca amenoreea este unul dintre efectele secundare normale.
  •  
    • 334 mesaje
    5 Apr 2006, 16:26
    0 0
    yoyo31, doctorul tau era un doctor bun!
    Majoritatea medicilor prescrie Diane 35 pt contraceptie, la care adauga ca au si un efect bun pentru infatisare! Cunosc fete care se protejeaza cu Diane 35 si este eficient, dar nu este recomandat mai mult de 6 luni!
  •  
    • 5 mesaje
    9 Apr 2006, 00:20
    1 0
    Merci de sfat.Evident am citit de la bun inceput prospectul,insa nu scria nimic de amenoree.Ingrijorarea mea privitor la incapacitatea sustinerii unei sarcini se datora unor probleme ale tubelor uterine.Numai ca nu mai am acest motiv de ingrijorare azi am aflat ca sint "fericita posesoare a unui embrion bine implantat" de vreo o luna jumatate.Nu stiu cum sa reactionez,sint dezorientata rau,mai ales ca sint abia in anul 2 de facultate si mai am inca 4...trebuie sa meditez sau ???Merci mult de sfaturi
  •  
    • 793 mesaje
    9 Apr 2006, 12:09
    0 1
    Rebeca am inteles ca-ti doreai sarcina! cand o femeie isi doreste un copil se descurca cu toate!
    Parca te-ai legat prea repede la cap cu un copil la 22 ani si studenta!(sa nu te superi, dar e o opinie personala), am 30 si abia acum astept primul copil!
  •  
    • 78 mesaje
    9 Apr 2006, 13:15
    0 0
    Nici eu nu te inteleg rebeca. Spui ca mori sa ai un copil dar pe de alta parte nu stii ce sa faci pt ca este foare tanara, studenta, dezorientata. Evident, daca ai ramas insarcinata it doresc multa sanatate si sa va fie bine insa daca nu, mai bine mai asteapta.
  •  
    • 322 mesaje
    9 Apr 2006, 22:40
    0 0
    rebeca eu am o singura intrebare:ai ramas insarcinata in timp ce luai Diane35??????
  •  
    • 361 mesaje
    10 Apr 2006, 18:16
    0 0
    chiar poti ramane insarcinata daca iei diane35?Eu il iau de 6 luni si in ultima luna am tot avut greturi si ameteli.Oare pot avea o sarcina chiar daca ciclul vine fortat de pastile?Am 21 de ani si diane35 am luat ca si tratament hormonal.astept raspuns caci imi doresc mult si cu adevarat un bebe.
  •  
    • 361 mesaje
    10 Apr 2006, 18:21
    0 1
    cand iti doresti un copil faci orice ca sa il ai . Asa ca nu conteaza ca esti studenta sau ca esti dezorientata si eu sunt tot studenta si as face orice pt a avea un copil si las totul pentru el.
  •  
    • 5 mesaje
    11 Apr 2006, 20:36
    2 1
    Va rapund acum atit Laurei cit si lui Lorisor.Si eu am luat Diane tot ca si tratament(desi refuzasem la inceput),saptamina asta merg la control asa ca nu stiu in cite zile sint insarcinata.Teoretic daca urmezi tratament nu poti ramine insarcinata,dar dupa cum stiti protectia nu este 100%.Asa ca exista o posibilitate sa poti ramine.Eu am ramas dupa intreruperea tratam.Asa ca aveti grija(ce va doriti,k sigur o sa vi se implineasca !)
  •  
    • 5 mesaje
    11 Apr 2006, 20:45
    2 0
    stii Sanziana,pina sa aflu ca sint insarcinata eram aproape sigura ca nu pot avea una!Eram atit de frustrata cind ma gindeam ca nu voi putea avea un copil cu cel pe care-l iubesc mai presus de orice alta fiinta umana !Ma simteam ingrozitor.Dar recunosc ca nu ma simt pregatita,un copil are nevoie de o familie-numai ca dintr.un anume motiv in acest moment nu poate fi vorba de asa ceva.De asta imi este frica,am o gramada de temeri-asa cum in nici o situatie nu am avut.Oricum orice decizie consider ca trebuie luata de amindoi.Iertati.ma dar sint foarte confuza.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Sep 2014, 00:12
    0 0
    buna fetelor,si eu ma chinui de mai bine de 7 ani sa am un bebe si nimic,am ovare polichistice si testosteron ridicat si anovulatie si tot asa. am incercat multe dar...acuma ma gandeam sa iau diane 35 (la prescriptia medicului pentru tratamentul ovarelor) dar ma gandeam sa "mai scap" chiteva pastile din luna.credeti ca sar putea sa ramin insarcinata?
  •  
    • 2 mesaje
    25 Sep 2014, 00:18
    1 0
    cine a mai avut intimplari de gen SARCINA SURPRIZA dupa sau in timpul ce lua diane 35? datimi o speranta va rog...am 30 si imi doresc mult un bebe.....
  •  
    • 5609 mesaje
    25 Sep 2014, 01:29
    0 0
    Cristina, nu lua Diane 35, mai bine mergi si opereaza-te de ovare polichistice si dupa 1 an apuca-te de facut copii!
    Nimic nu se prinde atata vreme cat ovarele tale sunt "infundate", nu te amagii cu Diane ca iti bagi un drog in corp care-ti poate da o sarcina cu probleme, sa un copil cu handicap!  Nu regreta asta!!!!

Stiu un caz concret, similar cu alt tau, s-a operat si in primul an dupa opoeratie nu  avut voie sa faca copii, sa se refaca organismul complet, dar imediat dupa aceea a incercat si a ramas insarcinata imediat. A facut deja 3 copilasi si este foarte fericita.