unghiile

•  
    • 43 mesaje
    3 Nov 2002, 23:11
    0 0
    Am o problema cu unghiile. Au inceput sa aiba un aspect valuros. Nu arata bine si nici atunci cand ma dau cu oja nu se mai vede ca inainte.
    Am auzit ca ar fi vorba de o micoza.
    Ma puteti ajuta cu ceva?
    pup
  •  
    • 43 mesaje
    5 Nov 2002, 23:19
    0 0
    Din descrierea ta, cu siguranta este vorba de a doua varianta. Si eu m-am gandit la acelasi lucru. Probabil ca trebuie sa-mi imping cuticulele cu un betisor din lemn, dupa ce au fost bine muiate - eu le taiam cu forfecuta ori de cate ori mi se parea ca au crescut.
    multumesc & pup
  •  
    • 151 mesaje
    6 Nov 2002, 13:12
    0 0
    Draga Ralumo,
    Mie mi-a spus o cosmeticiana ca cel mai indicat este sa-ti impingi pielitele, asa cumai spus si tu, cu un betisor din lemn de trandafir, dupa care vei aplica peste unghii si peste pieletele impinse un strat de ulei (de masline, de ricin sau chiar ulei Johnson pt. bebelusi)care impiedica o crestere mult prea rapida si prea accentuata. Dupa ce s-a uscat uleiul (daca nu s-a uscat de tot, poti indeparta surplusul cu un servetel) poti aplica linistita un lac sau alta baza si numai dupa aceea oja propriu-zisa.
    Sa stii ca eu am aplicat sfaturile ei si sunt tare multumita!
    Bafta multa si pupici,
    Mirela
  •  
    • 43 mesaje
    7 Nov 2002, 00:01
    0 0
    Da, am sa aplic cat de curand sfatul tau.
    De unde pot face rost de betisoare din lemn de trandafir? Eu am niste bestisoare de unghii dar de la Avon si nu stiu daca sunt din lemn de trandafir.
    Mai am o problema. Faptul ca unghia este grasa nu face ca mai tarziu oja sa se cojeasca mai usor?
    pup
  •  
    • 151 mesaje
    7 Nov 2002, 10:54
    0 0
    Puiule,
    Daca ai betisoare de la AVON atata vreme cat sunt din lemn si nu de plastic e ok! Cat despre uleiul de pe unghiuta iti spusesem ca se sterge surplusul de ulei cu un servetel(oricum cu uleiul insisti mai mult in baza unghiei, adica acolo unde se formeaza pielitele si nu musai pe unghiuta,da?).
    Succese si pupici,
    Mirela