Cum am scapat de chisturi
-
3 1M-am gandit ca daca m-a ajutat pe mine poate are efecte si la cele cu aceeasi problema.Am inceput de acum 2 luni cand aveam mai multe microchisturi pe ambele ovare.Am luat extraca demladite de zmeur de 3 ori pe zi, supozitoare cu carpicon 1 seara si unul dimineata din a 5-a zi a ciclului si pana in a 19-a.In plus am facut 15 sedinte de reflexoterapie dsi deja dupa o luna simteam o durere in zona ovarelor si am ajuns la doctor ca ma speriase si mi-a facut ecografie transvaginala si mi-a zis ca mai am decat foliculi mici, nici urma de chisturi si probabil durerea a fost de la un chist care s-a spart.
-
servus .......si eu urmez tratamentul cu extractul de maldite de zmeur de 2 luni , 3 fiole pe zi ..... in paralel iau si evening promose ( vitamina e + fier ) .
acum sa vedem cum reactioneaza organismul meu . ma bucur ca esti ok si ca ne-ai impartasit si noua si experienta ta , ca sincer chiar ma gandeam sa renunt la extractul de mladite de zmeur ......
sanatate maxima -
si eu iau mladite de zmeur,arin alb, coacaz negru, carpicon si evening primrose...abia astept sa merg la echo sa vad cum stau...
evening primrose am mai luat acum 4 ani si dupa 3 luni mi-au disparut toate chisturile de la san (aveam unul mai mare de 3,5 cm si o multime mai mici), ciclul s-a reglat si nu mai sangeram asa puternic.
acum iau mladite de zmeur pt. fibrom ...simt si o usoara tensiune la san dar chisturile nu au reaparut sau poate sunt f. mici si nu le simt eu la palpare...dar vad eu ce imi iese la echo
va spun si voua cum aflu si va rog sa spuneti si voi ce rezultate aveti dupa tratament! -
Buna fetelor! Va rog spuneti-mi de unde ati primit tratamentul acesta naturist ? Apropo,luati tinctura si care este gramajul utilizat? Sau ceaiuri? Tratamentul v-a fost recomandat de un doctor sau homeopat sau ati auzit despre el in mass-media? Va intreb, pentru ca vreau sa stiu daca se poate lua si preventiv. Va multumesc.
-
buna griti ,
pai uite tratamnetul cu extract de maldite de zmeur eu l-am luat la sfatul medicului meu ginecolog , la fel si ceaiul de cretisoara . aceste mladite din extract de zmeur sunt sunt 2 forme : tinctura si fiolele . eu una am optat pentru fiole pentru ca sunt mai usor de dizolvat in ceai ( 3 fiole pe zi )
cat despre evening primrose ...... nu stiu ce sa zic.... ( vitamina e + fier)am auzit ca nu e chiar asa de bine sa il iei fara sa intrebi un medic . si totusi eu il iau in continuare . vom vedea luna viitoare ce zice medicul meu .
ps . am 28 de ani operata de 2 ori , prima data de chist ovarian stang in 2003 si in 2005 operata de chist endometriotic drept ... -
mie evening primrose mi-a recomandat o dr. endocrinolog cate 2 capsule dimineata si seara timp de 3 luni pt. mastoza (atunci inca nu aveam fibrom)...
restul tratamentului l-am ales eu, dupa ce am citit tot ce am gasit pe net, prin carti si din discutiile pe care le-am avut cu alte fete care s-au tratat de mastoza, fibrom si chisturi