anticonceptionalele si cosurile

•  
    • 4411 mesaje
    3 Apr 2006, 03:01
    0 0
    Buna.Am luat timp de 4 ani anticonceptionale si de cateva luni am intrerupt tratamentul.Au inceput sa imi apara cosuri pe fata si pe spate..Este normal?Este bine sa le iau din nou?V-au aparut si unora dintre voi?Nu este foarte grav dar nu am mai avut cosuri de ani de zile si incep sa ma ingrijoreze.
  •  
    • 1037 mesaje
    4 Apr 2006, 15:53
    0 0
    Cat ai luat anticonceptionale....toate problemele, au fost mascate datorita lor....dar odata ce nu mai iei, apar din nou.Cosurile nu-s o problema...nu te gandi ca ar trebui sa iei din nou.Astea apar ca iei sau nu iei anticonceptionale(pardon..diane 35 e recomandat puternic pt inlaturarea lor)dar eu zic sa nu te macini pe tema asta....e bine totusi ca ai decis sa faci pauza (nu mai indopi ficatul cu steroizi...pt ca anticonceptionalele sunt steroizi si in timp apar noduli la ficat)
  •  
    • 767 mesaje
    4 Apr 2006, 19:03
    0 0
    Draga mea, fii tare! Eu am "tras" aproape un an pana am scapat de cosuri. Culmea, in adolescenta nu am avut deloc!
    Deci rabdare multa. Poti lua suplimente naturale (tip Akneil) care sa te ajute sa scapi de ele mai repede.
    Cu nodulii pe ficat nu stiu ce sa zic, dar oricum pilulele pot da complicatii foarte nasoale asa ca nici sa nu te gandesti sa iei din nou.
    Bafta!
  •  
    • 8 mesaje
    5 Apr 2006, 21:40
    0 0
    Ciao Andrea,eu am inceput un tratament pentru cosuri acum trei saptamani si pot sa spun ca niciodata nu am avut un ten asa curat...daca vrei sa incerci asta este reteta: 3 lingurite de drojdie proaspata amestecata cu miere si 20 picaturi tinctura de propolis dimineata pe stomacul gol...iar pe fata crema cu propolis,germeni de grau si miere...sa stii ca am incercat tot felul de creme scumpe si nu mi-au facut bine...am ajuns la concluzia ca tot tratamentele naturale sunt cele mai bune....drojdia contine toate b-urile si curata sangele....BAFTA!!!
  •  
    • 8 mesaje
    5 Apr 2006, 21:43
    0 0
    Trebuie sa stai atenta si la ce mananci...eu am renuntat la carnea de porc pentru ca are prea multe toxine...
  •  
    • 2209 mesaje
    6 Apr 2006, 12:26
    0 0
    Sie au am aceeasi problema... M-am invatzat cu tenul imecabil pe care-l aveam in timp ce luam contraceptive. Acum, ca le-am lasat...mi-e frica sa ma uit in oglinda! IMi vreau tenul inapoi!!! Dar ce sa faci? Si cu mandra si cu draga...nu merge!
  •  
    • 1708 mesaje
    6 Apr 2006, 14:10
    1 0
    Lessie, cum se numeste crema cu propolis, miere si germeni de grau?

Cat despre drojdie, nu stiu cat de eficienta e, in schimb gustul... :O
  •  
    • 322 mesaje
    6 Apr 2006, 15:54
    0 0
    lessie despre ce drojdie este vorba?de unde o iau?iar propolisul il iau din farmacie?si eu as vrea sa stiu despre ce crema este vorba!
    eu ma lupt de 10 ani cu cosurile si mi-au mai disparut doar cu anticonceptionale, dar nu stiu ce o sa se intample cand o sa fac pauza, nici nu vreau sa ma gandesc!
    Vreau sa dispara definictiv acneea!
  •  
    • 8 mesaje
    6 Apr 2006, 19:05
    0 0
    Drojdia este foarte eficienta ...dupa parerea mea acneea se trateaza in primul rand in interior si pe urma in exterior....drojdia (de bere,ptr.paine) se amesteca cu miere si se bea,amestecata cu miere devine lichida....eu folosesc un pachetel de drojdie in 4 zile.
    Crema cu propolis se gaseste la magazinele cu tratamente naturiste ,este o cutiuta mica pe care arata o albinuta iar pe cutiuta scrie crema cu propolis,germeni de grau,miere(este produsa de SC MANICOS SRL ).
    Este foarte importanta si tinctura de propolis care se bea tot dimineata( 20 picaturi).
    Sa stiti ca am incercat tot felul de creme scumpe si nu mi-au folosit la nimic deoarece usuca cosurile din exterior dar nu stopeaza iesirea altora.

SUCCES!!!