CAND NU AI PE NIMENI
-
0 0Salut scutzati-ma ca va plictisesc cu problema mea dar sper sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Aseara eram cu prietenul meu si nu am facut sex doar si vroiam sa stiu daca pot sa raman insarcinata doar ca a dat cu mana sau stiu si eu daca mana lui avusese lichid seminal uscat pe ea si doar asa prin atingere sa ma fi lasat gravida.
Si nu am pe cine sa intreb m-am sfatuit doar cu el si mi-a zis sa iau postinor ca sa fiu sigura ca nu se intampla nimic si sa nu stau cu stres.Si ce am zis eu sa sun la ginecolog. bine, ca azi e duminica, mi-am cerut scuze ca deranjez si ma apuc eu sa vorbesc ca haioasa sa ii explic si asta se pune sa tzipe la mine ca cum imi permit eu so deranjez duminica..desi doream doar un sfat, sunt cls 12-a si nu vreau sa ma stresez si cu alte lucruri decat cu invatzatul. Acum am luat postinor prima pastila o sa o iau si pe a 2a si sper sa nu fie probleme eram in a 20 zi insa va rog eu mult recomandati-mi si mie un ginecolog bun, care sa nu te consulte pe fuga,in timp ce in cabinet mai intra si ies alte persoane,sa aiba rabdare sa te faca sa te simti mai bine si sa iti mai explice cate ceva cand nu stii si ai o problema mai ales ca nu pot vorbi cu mama si nici persoane mai experimentate
va multumesc astept un raspuns din partea voastra fetelor
sa nu va duceti la DIMA ANA MARIA de la cantacuzino -
Doamne,ce imi aduci aminte de MINE!Ce speriata eram si eu in cls a 12-a sa nu raman.Eu zic bine ca ai luat postinorul...stai mai linistita!Aveti multa grija macar de acum inainte.
Eu am ramas o singura data si fara sa se termine in mine...nu stiu cum...cred ca ii ramasese floricica pe canal.
Aveti grija !Numai bine si multa bafta la simulare!