Recomandari gineco!
-
0 0Fetelor dati-mi si mie o mana de ajutor..caut un/o ginecolog/a bun/a...care are rabdare,explica,da sfaturi,cumsecade - stiti voi... Trebuie sa ajung la un astfel de doctor dar imi e cam frica si nici nu stiu unde
. Pute-ti sa-mi da-ti raspuns si pe silvia@loginet.ro ca sa nu facem reclama sau sa creeam probleme.Va rog mult...helllpppp!!!!
Astept raspunsuri si va multumesc anticipat! -
Buna! Sunt sigura ca si cristi22na are aceeasi recomandare: doamna doctor Andreescu Denis-Anca (s-a casatorit, era Tatu inainte)! Este medic in cadrul policlinicii LotusMedica. Are sediul la Big Berceni in blocul Intec.
Este cea mai de treaba ginecoloaga din cate am intalnit! Este tanara si dragutza si desteapta si ce mai vrei tu! Te face sa te simti super bine si iti ia toate temerile!
De asemenea, pe aceasta doctorita o poti gasi si la un cabinet particular, tot pe langa Big, pe Oltenitei. Nr de tel de la "Pacific" este 6346278. Trebuie sa mentionezi numele medicului care vrei sa te consulte! Te pup! -
Pt Elenus
Eu sunt din severin, dar am nascut in Timisoara. Iti recomand pe dr Adriana Iuhas. Buna profesional, serioasa, si o dulcica de femeie.
Tot in TM dr.Ciprian Crisan, dar este f aglomerat.
Mai sunt buni: Cioata si Olaru(nu stiu decat din auzite, nu am fost la ei)
Eu ii raman fidela dnei. Iuhas.
Nota +20 de la mine.