durere de cap
-
0 0de marti ma doare capul
am luat piafen, imi trece pt putin timp dupa care ma ia din nou durerea
am luat paduden.. nu are nici cel mai mic efect
am primit de la cineva ULTRACET stiti ceva de acest medicament? din cate am citit eu pe net e destul de puternic... ce sa iau??? -
Poate ar fi necesar sa identifici cauza declansatoare si abia apoi sa iei un remediu.
Daca suferi cumva de colecistita un regim de una-doua zile cu paine prajita si ceai medicinal, sau un drenaj biliar te-ar rezolva pentru o vreme.
Si tulburarile de ciclu (dismenoreea)
dau uneori dureri de cap care trec in momentul declansarii lui.
Sau stresul exagerat si atunci iei un antistres pe baza de B complex, sau Calciu, sau Magneziu, etc.
Tu stii cel mai bine ce ti se intampla. Oricum, iti doresc sa-ti treaca . -
adeline, durerile de cap pot avea multe cauze:
- sinuzita
- alergii ale cailor respiratorii (a venit primavara, e sezonul lor de varf)
- boli ale ficatului, bilei
- stresul
- probleme ale ochilor
etc
In adolescenta, am avut dureri mari de cap. Am mers la doctor, iar acesta mi-a pus diagnosticul clar de cefalee cauzata de surmenaj. Mi-a prescris o cura de vitamina B6, care a facut minuni acolo unde orice pastila analgezica daduse gres.
-
M-am gandit la tine si dupa ce am inchis computerul; sa te doara capul de marti pana vineri, recunosc,e ceva!
Chiar asa n-am patit; daca nu ti-a trecut inca, am sa-ti spun ce mai fac eu ca sa scap repede de suferinta:imi fac o baie (mai fierbinte decat de obicei) si o frectie viguroasa cu degetele pe toata pielea capului (inclusiv tample si frunte), insistand pe zonele dureroase. Ma usuc la cald si ma protejez dupa aceea cu o caciulita moale pentru a nu raci; din cat imi amintesc, metoda m-a ajutat intotdeauna.
In plus, imi asigur, pentru cateva ore, un climat nonagresiv, cu stimulare redusa (liniste, aer curat dar lipsit de curent, luminozitate discreta, alungarea oricaror griji si ganduri negative, etc.).
Iti doresc forma maxima, cu drag.