durere de cap

•  
    • 109 mesaje
    1 Apr 2006, 17:57
    0 0
    de marti ma doare capul
    am luat piafen, imi trece pt putin timp dupa care ma ia din nou durerea
    am luat paduden.. nu are nici cel mai mic efect
    am primit de la cineva ULTRACET stiti ceva de acest medicament? din cate am citit eu pe net e destul de puternic... ce sa iau???
  •  
    • 587 mesaje
    1 Apr 2006, 18:29
    0 0
    Poate ar fi necesar sa identifici cauza declansatoare si abia apoi sa iei un remediu.
    Daca suferi cumva de colecistita un regim de una-doua zile cu paine prajita si ceai medicinal, sau un drenaj biliar te-ar rezolva pentru o vreme.
    Si tulburarile de ciclu (dismenoreea)
    dau uneori dureri de cap care trec in momentul declansarii lui.
    Sau stresul exagerat si atunci iei un antistres pe baza de B complex, sau Calciu, sau Magneziu, etc.
    Tu stii cel mai bine ce ti se intampla. Oricum, iti doresc sa-ti treaca .
  •  
    • 13910 mesaje
    1 Apr 2006, 18:47
    0 0
    E PRIMAVARA!!!!!!!
  •  
    • 13910 mesaje
    1 Apr 2006, 18:48
    0 0
    Eu folosesc ADVIL -este singurul care are efect la mine
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Apr 2006, 11:10
    0 0
    adeline, durerile de cap pot avea multe cauze:

- sinuzita
    - alergii ale cailor respiratorii (a venit primavara, e sezonul lor de varf)
    - boli ale ficatului, bilei
    - stresul
    - probleme ale ochilor
    etc

In adolescenta, am avut dureri mari de cap. Am mers la doctor, iar acesta mi-a pus diagnosticul clar de cefalee cauzata de surmenaj. Mi-a prescris o cura de vitamina B6, care a facut minuni acolo unde orice pastila analgezica daduse gres.
  •  
    • 587 mesaje
    2 Apr 2006, 11:35
    0 0
    M-am gandit la tine si dupa ce am inchis computerul; sa te doara capul de marti pana vineri, recunosc,e ceva!
    Chiar asa n-am patit; daca nu ti-a trecut inca, am sa-ti spun ce mai fac eu ca sa scap repede de suferinta:imi fac o baie (mai fierbinte decat de obicei) si o frectie viguroasa cu degetele pe toata pielea capului (inclusiv tample si frunte), insistand pe zonele dureroase. Ma usuc la cald si ma protejez dupa aceea cu o caciulita moale pentru a nu raci; din cat imi amintesc, metoda m-a ajutat intotdeauna.
    In plus, imi asigur, pentru cateva ore, un climat nonagresiv, cu stimulare redusa (liniste, aer curat dar lipsit de curent, luminozitate discreta, alungarea oricaror griji si ganduri negative, etc.).
    Iti doresc forma maxima, cu drag.
  •  
    • 599 mesaje
    2 Apr 2006, 19:20
    0 0
    incearca solfadein...efervescent este foare bun iti trece imediat durerea...dar sa il iei dupa-amiaza pt ca are cofeina si s-ar putea sa adormi mai greu daca iei seara.
  •  
    • 533 mesaje
    2 Apr 2006, 21:40
    0 0
    Pt.mine motivul unor dureri puternice de cap a fost meseaua de minte!
  •  
    • 587 mesaje
    6 Apr 2006, 16:48
    0 0
    Adeline_vio, ti-a trecut durerea de cap?
  •  
    • 109 mesaje
    6 Apr 2006, 19:41
    0 0
    durerea de cap mi-a trecut luni dupa ce a atins un punct maxim in timpul simularii de la romana... m-a mai durut de cateva ori zilele astea dar nu in asemenea hal... sper sa nici nu ma mai apuce vreodata...
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Apr 2006, 21:35
    0 0
    ...atunci e foarte posibil sa fi fost din cauza stresului, pe fond nervos.