efecte nocive ale coca-cola

•  
    • 24 mesaje
    1 Apr 2006, 00:59
    0 0
    Sunt dependenta de coca-cola , si stiu ca e foarte rau , mai ales in cantitati mari , cum beau eu , Cum as putea sa scap de dependenta?
  •  
    • 2778 mesaje
    1 Apr 2006, 17:30
    0 0
    Ai mare grija ca o prietena de-a mea si-a distrus flora intestinala de la cola si nu isi mai revine.E f grava situatia ei.Acum s-a lasat dar nu pot sa zic ca a facut ceva anume...pur si simplu bea multe multe ceaiuri
  •  
    • 102 mesaje
    1 Apr 2006, 17:52
    0 0
    eu am fost acum un timp dependenta de coca cola...efectiv tremuram daca nu beam cel putin cateva pahare...Am avut probleme cu inima si stomacul si doar prin vointa am renuntat..am inlocuit cu cele fara acid si mai ales cu apa plata...
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Apr 2006, 20:27
    0 0

Am facut o socoteala, mai demult... cu banii pe care ii dadeam pe un suc artificial, aducator de boala, se pot cumpara suficiente fructe care sa aline setea in mod sanatos (struguri sau citrice, de ex).

Cat despre apa plata - acum cateva luni noi am facut o investitie grozava: un filtru de apa. Nu-i o canita de-aia meschina cu filtru magnetic, ci e un filtru adevarat, care elimina clorul, sedimentele, parazitii si bacteriile din apa, filtrandu-le in cateva etape, din care una este expunerea apei la lumina UV. Il am in bucatarie, deasupra chiuvetei, conectat la teava de apa rece. A costat vreo 250-260 de dolari si va asigur ca si-i merita cu varf si indesat: am apa plata la orice ora din zi si din noapte, nu numai pt baut, ci si pt gatit. S-a terminat cu carausia nesfarsita a sticlelor si bidoanelor cu apa plata de la magazin pana acasa, ca sa nu mai zic de sentimentul frustrant ca, daca vrem sa bem o apa curata, trebuie sa o cumparam pe bani grei, ca aia de la robinet e buna doar pentru treburi menajere.

Indemnul meu este sa cautati pe net detalii despre "filtre de apa" si "purificatoare de apa". Va veti convinge singure cat de util, sanatos si economicos este sa aveti un asemenea aparat la voi acasa.
  •  
    • 38 mesaje
    1 Apr 2006, 20:38
    0 0
    mey si eu am fost dependenta de cola, si nu pot spune ca am scapat definitiv.
    Efectul principal la mine era o durere groaznica de stomac de ma tinea cateva ore.
    Am incercat s-o inlocuiesc treptat cu sucuri fara acid,ceaiuri de fructe.Oricum tatal meu are probleme cu inima acum din cauza consumului de cola...asa ca mare grija..
  •  
    • 344 mesaje
    1 Apr 2006, 22:41
    0 0
    Fetelor, am vazut pe Dicovery o emisiune (spargatorii de mituri) despre coca-cola. Am jurat ca in viata mea nu mai beau!!!!!
    Indeparteaza rugina, dizolva sange intarit, corodeaza nichel, iar carnea dupa 24 de ore in cola era ca de la formol.
    Mi s-a facut rau. Saracele noastre organe!!
  •  
    • 38 mesaje
    1 Apr 2006, 22:46
    0 0
    Chestia cu indepartarea ruginii o stiu si eu si chiar am un prieten care a incercat si i-a reusit!!!!
    Deci...va dati seama!!!!!!!
  •  
    • 80 mesaje
    2 Apr 2006, 16:14
    0 0
    Mie nu-mi place coca-cola de nici un fel!Si mai ales ca e facuta din porcarii, contine guma arabica si acid benzoic, care e criminal.Cam aceeasi compozitie o are si pepsi.Si nici macar nu sunt trecute toate ingredientele, sa stie omul ce bea.Cola nu are nimic natural in ea.
  •  
    • 80 mesaje
    2 Apr 2006, 16:23
    0 0
    Acidul benzoic are codul E211 si este interzis in SUA si Rusia, dar este permis la noi.Si este un aditiv posibil cancerigen.Guma arabica are codul E414 in lista aditivilor folositi in industria alimentara.
  •  
    • 1013 mesaje
    2 Apr 2006, 18:52
    0 0
    am vazut intr-un local un parinte care-i dadea copilului de numai 3 ani coca cola,pe motiv ca acestea cere tot timpul lucruri interzise si numai asa se poate intelege cu el sa stea linistit in timp ce toata familia cina in oras.in afara de asta,meniul copilului era format din cartofi prajiti cu ketchap,in timp ce mama lui servea o salata imensa de cruditati,ca trebuia sa tina regim ca vine primavara.mi-a venit sa mor acolo!
    nu beau coca cola din principiu,cu toate ca dupa o masa copioasa ar merge ceva intepator.si nu e vorba numai de coca cola,ci si de celelalte baututi racoritoare la fel de nocive.dar sa dai unui copil coca cola mi se pare inadmisibil !
  •  
    • 127 mesaje
    2 Apr 2006, 22:06
    0 0
    Va spun eu fetelor care sunt dependenta de cola de cativa ani buni ca e grea boala.Am mai scazut si eu cantitatea,beau mai putin acasa dar la munca tot timpul.Mie imi scade pofta de mancare,un pahar dimineata si 3 ore nu mi-e foame.Aici e foarte ieftina,gasesti 2 litri de cola la 99 centi deci va dati seama ca-ti permiti fara probleme.Acum insa eu beau si apa minerala foarte multa,carbogazoasa si cred ca nici asta nu e buna.Nu ma doare absolut nimic,n-am nimic dar cand se va declansa ceva sa ma tina Dumnezeu.Incet,incet insa cu vointa sper sa nu mai beau si sa uit de ea.Bafta si vointa
  •  
    • 533 mesaje
    2 Apr 2006, 22:10
    0 0
    Degeaba iti spunem noi daca tu nu ai ambitie.Incearca un ceai din anason + chimen + cimbrisor indulcit cu miere, storci si citeva picaturi de lamaie.Gust foarte bun, aplici si un mic tratament natural organismului.Iarna cald iar vara daca vrei sa aiba temperatura de "coca-cola" il pui strecurat in sticla la frigider!
  •  
    • 344 mesaje
    3 Apr 2006, 13:29
    0 0
    Fetelor, mie mama imi face siropuri naturale, de casa, din capsune, mure, visine si afine. Eu beau cu apa plata sau minerala. Sunt o minunatie. Naturale 100%.
    Ei! Am prieteni pe care, cand vin pe la noi, ii rog cu sirop natural si intreaba: Cola sau Fanta nu ai? si beau porcariile alea.
  •  
    • 533 mesaje
    3 Apr 2006, 18:40
    0 0
    Sau la plafar se gasesc atitea siropuri care sint foarte gustoase si au si proprietati terapeutice!
  •  
    • 403 mesaje
    3 Apr 2006, 20:00
    0 0
    Hai sa vedem daca acum dupa ce vei citi ce iti dau daca mai bei cola.Cred ar trebui sa fii cel putin inconstienta sau sa nu iti pese de sanatatea ta.
    Acest mesaj l-am primit si eu la randul meu cu toate ca eu nu am mai pus cola in gura de 6 ani pentru ca imi facea rau.
    Deci nu despre mine este vorba cu teza.............Te rog citeste cu atentie.

Maine am teza la fizica , sunt praf , ar trebui sa musc din ea acum , dar m-i s-a parut mai important sa fac pagina asta , asa ca macar obositi-va sa o citit pana la jumate
    Cu siguranta ca fiecare dintre noi a baut cel putin o sticla de Coca Cola (ba aia mai egoisti au baut-o singuri) de fapt ... bine au facut .Trebuie sa cunosti vreun prieten care consuma acest lichid zilnic.Si eu unul sunt consumator de cola ca .. na ... prinde bine dupa masa , inainte sau dupa tigara , la o ciocolata , pur si simplu ... si lista contiunua.Insa am inceput sa o iau mai usor ... si incet incet vreau sa ma las (am avut probleme cu stomacul sapt trecuta ... si acuma imi dau eu seama ca beam cancer cu sticla ... mai ales ca eu mananc si rar , de obicei cand apuc) ... mai bine raman doar cu fumatul e SANATATE CURATA pe langa ce veti citi in continuare

Web page Created by Dany (aka V|rUSu) luni, aprilie 25, 2005, 22:04

---=== De aici incepe mailul original ... asa cum l-am primit ===---
    --------------------------------------------------------------------------------

Veti bea o Coca-cola sau un Pepsi în sanatatea noastra ?

Cum coca-Cola si Pepsi-Cola ne ajuta

Extras dintr-un articol al lui “Anonymous” de marti 17 ianuarie 11:38:44

Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece … Racoritoare, digestiva si mai ales … “fara de moarte”. Nu cumva însa, în spatele acestora se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, acest lichid negru spumant pe care-l numim Coca-Cola ? Cititi …

- În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor.
    - Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
    - Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati “cunoscutul gust” sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
    - Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola.
    - Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
    - Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola.
    - Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.
    - De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
    - Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.)
    - Ca sa se transporte principala solutie concentrata de Coca-Cola ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul “Hazardous Material”, care înseamna “Produs de mare pericol”.
    - Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !

Acest produs îl bem !

Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
  •  
    • 1070 mesaje
    3 Apr 2006, 22:21
    0 0
    eu nu mai beau de ani de zile Ajunsese sa ma intepe stomacul si intr-adevar imi taia pofta de mancare.Imi fac probleme cand am musafiri sa nu interpreteze asta ca pe o economie.Nu imi permit sa cumpar kg.de citrice ca sa-mi iasa 4 pahare sa ii servesc pe ei.......si cand merg in vizita si-mi pun in fata suc , unii ca stiau ca mananc sanatos au inceput sa cumpere prigat sau capy, dar tot aia e......
  •  
    • 1260 mesaje
    4 Apr 2006, 03:31
    0 0
    de ani buni nu mai beau nici un produs Coca-Cola. indiferent care suc din gama lor il beau, n-am nevoie de mai mult de jumatate de pahar, ca sa fac o enterocolita crunta. sa va spun ca am facut enterocolita de la capy nectar cu o saptamana inainte de a naste si am slabit 3 kg intr-o zi?
    asa ca, atentie la ce beti!!!
    la mine in casa nu exista nici un produs Coca-Cola. si nu ma intereseaza care ce parere are, dar eu nu accept sa bea asa ceva copiii mei.
  •  
    • 1564 mesaje
    4 Apr 2006, 14:57
    0 0
    Si eu am facut enterocolita: o data de la Capy fara zahar, si o data de la Fanta. Aia de la Fanta a fost ingrozitoare, am facut si temperatura mare, am chemat salvarea...
    Ma ingrijoreaza cand o vad pe mama cum ii curg balele numai cand aude de Cola. Si bea zilnic cu o pofta!!!
    Ce Dumnezeu se intampla cu sucurile astea?