Ce ma fac?:((((E grav tare?:(

•  
    • 2778 mesaje
    31 Mar 2006, 12:05
    0 0
    offff...nu am mai avut niciodata problema asta.Va rog sa imi spuneti ce e si ce pot face pana luni cand ma duc la medic ca nu mai pot

Am urinari frecvente si dureroase(nu foarte dureroase) si mai rau e ca am observat si o picatura de sange .Capac peste toate am si o senzatie de mancarime in zona genitala .
    Imi puteti spune ce poate fi?Si de la ce am luat asta ca am avut doar contacte protejate
    Se trateaza greu?Va rog sfatuiti-ma ce fac pana luni ca nu mai pot..ma mai doare si burta pe deasupra
  •  
    • 865 mesaje
    31 Mar 2006, 12:27
    0 0
    Probabil ca ai o infectie urinara. Microbii se pot lua si fara contact din toalete publice, de exemplu. Poate ca esti si racita. Oricum, fuga la doctor. Incearca sa bei si cat mai multe lichide si poti sa faci spalaturi locale cu ceai de coada sorcelului.E foarte bun!Multa sanatate!
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Mar 2006, 12:39
    0 0
    Se trateaza greu?E lung tratamentul?
    Nu am mai avut niciodata problema asta si de asta sunt asa panicata
  •  
    • 41 mesaje
    31 Mar 2006, 12:45
    0 0
    Dar cu ceai de galbenele nu merge? am auzit ca si acela e bun? dar cum se fac spalaturile? daca stiti astept raspun, ca si eu ceva probleme. multumesc.
  •  
    • 1272 mesaje
    31 Mar 2006, 13:08
    0 0
    rebelles, nu de mult, am trecut prin aceasta problema.
    important este sa bei f.f.f.f.f multe lichide zilnic, daca poti si 3 l de apa pe zi, ceai de frunze de mesteacan.
    eu am fost la doctoru, si dupa un antibiotic de 3 zile mi-a trecut(asta in cazul infectiei urinare).
    dupa cum spui, ai si mancarimi, aceasta probabil este ca o ciuperca, care cu ovule si crema se trateaza repede.
    important este sa vorbesti cu un medic.
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Mar 2006, 13:40
    0 0
    Ma voi duce la medic luni la prima ora ca acum deja nu mai am cum ca e inchis...dar pana luni ma urc pe pereti
    Se simte ameliorare mare daca beau multa apa?Deja am inceput sa imi fac ceaiuri numai sa nu ma mai doara asa tare
  •  
    • 61 mesaje
    31 Mar 2006, 14:27
    0 0
    In cazul unor infectii urinare important e sa bei cel putin 2 litrii de lichid. Cel mai bun ceai diuretic este cel de matase de porumb (indicat in problemele renale). Pentru dureri poti lua scobutil cu papaverina. Sunt calmante pentru zona abdominala.
  •  
    • 1450 mesaje
    31 Mar 2006, 15:04
    0 0
    pina luni:
    ptr.infectia urinara:3 pastile de biseptol pe zi
    ptr.candidoza sau ce micoza o fi:spalaturi cu ceai de galbenele,
    badijonari locale cu antibiotic antimicotic de tipulermozol -gel,sau badijonari cu glicerina boraxata,eventual,ceva ce contine stamicin.Fuga la farmacie!Acum!Succes!In mod normal,cedeaza in 4-6 zile,cu acest tratament!
  •  
    • 187 mesaje
    31 Mar 2006, 15:05
    0 0
    Rebelles, mama mea a avut asa simptome, f asemanatoare cu ale tale acum 2 spt, am fost la urolog, ea a elimina niste firicele de piatra (nu nisip) si din cauza asta a avut si ea singerari, urina era inchisa la culoare pina la maro si pe deasupra avea arsuri f mari din cauza ca a avut puroi in urina, o cruce, a primit Zanoccin antibiotic, si acum trebuie sa mearga la control.
    acum in zilele astea sa nu bei asa de multe lichide, nu 2l, pt ca s-ar putea sa elimini nisip sau piatra f mica si atunci in crize nu se beau multe lichide numai cind trece criza
    eu iam dat la mama Proprin V, este cu 70-80 de mii lei vechi si se gaseste la farmacie, este pe baza de plante si pina mergi la medic poti sa iei linistita
    sanatate
  •  
    • 13679 mesaje
    31 Mar 2006, 15:06
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Mar 2006, 15:21
    0 0
    Multumesc mult fetelor pt sfaturi...le-am urmat si incep sa ma simt putin mai bine.Am baut mult ceai m-am imbracat f bine si am stat in pat si a devenit suportabil.Abia astept sa ajung luni la medic
    Va pup pe toate
  •  
    • 827 mesaje
    31 Mar 2006, 15:45
    0 0
    du-te la o farmacie si cere un medicament pentru cistita, pe baza de sulfaminda, sau chiar bispeptol. poti sa iei si un nurofen care sa-ti reduca inflamatia. si bea ceai si stai in pat, pana luni iti va trece.
  •  
    • 865 mesaje
    31 Mar 2006, 15:50
    0 0
    Este foarte bun si ceaiul de galbenele dar am zis doar de coada soricelului pentru ca eu l-am utilizat in trecut.
  •  
    • 744 mesaje
    31 Mar 2006, 16:43
    0 0
    ia Neoxazol de la farmacie.e pt.raceli si prob.urinare.bafta!