Ce ma fac?:((((E grav tare?:(
-
0 0offff...nu am mai avut niciodata problema asta.Va rog sa imi spuneti ce e si ce pot face pana luni cand ma duc la medic ca nu mai pot

Am urinari frecvente si dureroase(nu foarte dureroase) si mai rau e ca am observat si o picatura de sange
.Capac peste toate am si o senzatie de mancarime in zona genitala
.
Imi puteti spune ce poate fi?Si de la ce am luat asta ca am avut doar contacte protejate
Se trateaza greu?Va rog sfatuiti-ma ce fac pana luni ca nu mai pot..ma mai doare si burta pe deasupra
-
rebelles, nu de mult, am trecut prin aceasta problema.
important este sa bei f.f.f.f.f multe lichide zilnic, daca poti si 3 l de apa pe zi, ceai de frunze de mesteacan.
eu am fost la doctoru, si dupa un antibiotic de 3 zile mi-a trecut(asta in cazul infectiei urinare).
dupa cum spui, ai si mancarimi, aceasta probabil este ca o ciuperca, care cu ovule si crema se trateaza repede.
important este sa vorbesti cu un medic. -
pina luni:
ptr.infectia urinara:3 pastile de biseptol pe zi
ptr.candidoza sau ce micoza o fi:spalaturi cu ceai de galbenele,
badijonari locale cu antibiotic antimicotic de tipul
ermozol -gel,sau badijonari cu glicerina boraxata,eventual,ceva ce contine stamicin.Fuga la farmacie!Acum!Succes!In mod normal,cedeaza in 4-6 zile,cu acest tratament! -
Rebelles, mama mea a avut asa simptome, f asemanatoare cu ale tale acum 2 spt, am fost la urolog, ea a elimina niste firicele de piatra (nu nisip) si din cauza asta a avut si ea singerari, urina era inchisa la culoare pina la maro si pe deasupra avea arsuri f mari din cauza ca a avut puroi in urina, o cruce, a primit Zanoccin antibiotic, si acum trebuie sa mearga la control.
acum in zilele astea sa nu bei asa de multe lichide, nu 2l, pt ca s-ar putea sa elimini nisip sau piatra f mica si atunci in crize nu se beau multe lichide numai cind trece criza
eu iam dat la mama Proprin V, este cu 70-80 de mii lei vechi si se gaseste la farmacie, este pe baza de plante si pina mergi la medic poti sa iei linistita
sanatate