Am nevoie de un sfat!!

•  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2006, 11:30
    0 0
    Buna Evelor!!
    Am nevoie disperata de un sfat din partea celor mai experimentate!
    Folosesc anticonceptionale de vreo 2 ani si pana duminica nu am vut nici un fel de probleme.Insa marti am constat ca am sangerari desi ciclul trebuia sa-mi vina abia saptamana viitoare.Am crezut in prima faza ca e vorba de o simpla dereglare deoarece saptamana trecuta am fost foarte stresata si am crezut ca o sa-mi treaca.Insa problema s-a repetat in fiecare zi.
    eu am continuat sa iau anticonceptionalele desi nu stiu daca am facut cel mai bine.
    Sper sa nu fie ceva mai grav.Am nevoie de un sfat pana luni cand ajung la ginecolog.
    Va multumesc anticipat!!!
  •  
    • 412 mesaje
    31 Mar 2006, 13:18
    0 0
    sincera sa fiu yo am avut probleme d\astea dar nu chiar in fiecare zi...si nu e de la pastile... yo aveam dimineata dupa ce ma giugiuleam seara cu barbatu,...chiar si 2 zile... sa zic asa...dar imi trecea.. tu mai bine astepti pan` luni si te duci la ginecolog...
  •  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2006, 13:21
    0 0
    Merci...dar eu de marti am aceeasi problema.nu stiu ce sa mai fac.sunt cam speriata.Am crezut ca trece dar nu a trecut.Oricum cel mai bine e sa ma duc la medic.
  •  
    • 533 mesaje
    31 Mar 2006, 13:39
    0 0
    In primul rind sa te vada un medic!De ce nu te-ai dus chiar de marti la un cabinet?Nu ma intelege gresit, nu te cert dar nu-i de jucat cu sanatatea.In prospectul a'lor mele scrie asa "administrarea neregulata de drajeuri, voma sau tulburarile intestinale cu diaree, ca si cazurile rare, individuale, de tulburari metabolice precum si folosirea indelungata a unor anumite preparate medicale pot afecta activitatea contraceptiva(primul simptom posibil: singerarea intermenstruala)".
  •  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2006, 13:44
    0 0
    Clau78..stai linistita..nu ma supar..chiar merit sa fiu certata..dar pur si simplu am crezut ca trece.Am fost si racita saptamana trecuta si foarte stresata la munca si am crezut initial ca din cauza asta.Acum pana luni o sa stau in stres si mai mare ptr ca nu stiu ce se intampla.
    In afara de aceste sangerari nu am nimic;nu dureri abdominale,nu dureri de cap,absolut nimic.
    In fine..sper sa nu fie nimic grav si va multumesc de raspunsuri..va pup!!
  •  
    • 854 mesaje
    31 Mar 2006, 15:39
    0 0
    mergi la un ginecolog, eu iau marvelon de 3 ani si nu mi s-a intamplat niciodata.
    apropos, voi faceti pauza? eu nu stiu ce sa fac...
  •  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2006, 15:51
    0 0
    Eu iau Triregol si nu am patit asta pna acum.Si nici pauza de vreo 2 ani nu am facut.Dar am de gand sa fac anul asta vreo 2-3 luni.Am auzit ca e bine sa faci din cand in cand cate o pauza.
  •  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2006, 15:52
    0 0
    Eu iau Triregol si nu am patit asta pna acum.Si nici pauza de vreo 2 ani nu am facut.Dar am de gand sa fac anul asta vreo 2-3 luni.Am auzit ca e bine sa faci din cand in cand cate o pauza.
  •  
    • 10 mesaje
    31 Mar 2006, 16:01
    0 0
    si eu am avut o astfel de problema. eu iau de 2 ani novinette si anul trecut am fost foarte stresata pe perioada examenului de licenta si pe toata aceasta perioada am avut niste scurgeri maronii, desi luam pastile. de indata ce am terminat cu examenul si m-am linistit s-a oprit si scurgerea maronie. eu zic ca este de la stres.dar
  •  
    • 533 mesaje
    31 Mar 2006, 19:23
    0 0
    Acum 6 ani de cind iau anticonceptionale, doctorul mi-a spus clar si sa respect cu sfintenie, indiferent de contraceptivele folosite la 6 luni de drajeuri 1 luna sa fac pauza!!!!!Si ce-i drept nu am avut nici macar o problema!Si i-am dat dreptate dupa ce am inceput sa ma documentez pe net!
  •  
    • 854 mesaje
    31 Mar 2006, 19:29
    0 0
    eu am intrebat de pauza la medici si farmaciste. unii spun ca da, trebuie, altii ca nu. medicul de la planning zice ca nu. de 3 ani nu am facut deloc pauza. mi s-a spus sa-mi fac analizele, si ca daca ies bine nu e nevoie de pauza. luna viitoare cred ca le fac. nici eu nu am avut probleme de nici un fel pana acum. deci..pauza? sau nu?
  •  
    • 38 mesaje
    1 Apr 2006, 10:10
    0 0
    Mey cred ca e nevoie de o pauza..cel putin asa am inteles eu de la medic si din ce-am citit pe net.In fine..poate depinde si de tipul de anticonceptionale folosit.
    Va multumesc mult de raspunsuri.Azi se pare ca nu am mai avut probleme si sper si eu sa fii fost de la stres si raceala.Va pup Evelor!!!