sa nu fiu insarcinata

•  
    • 24 mesaje
    31 Mar 2006, 10:27
    0 0
    Va rog sa ma ajutati. Ma numesc Andra si am 20 de ani.Si am avut un contact sexual neprotejat in data de 8 ianuarie.Primul ciclu l-am avut la timp in 21 ian , si al doilea in 24 februarie.Luna martie nu mi-a venit ciclul deloc.Si am facut un test de sarcina in 26 martie , adica la 2 luni si trei sapt. care a iesit negativ, dar ciclul continua sa imi intarzie.Am fost la ginecolog si m-a vazut la ecograf si mi-a spus ca nu sunt insarcinata. Daca cumva s-a inselat ?
    Sunt foarte stresata .Va rog sa ma ajutati!!!!
  •  
    • 445 mesaje
    31 Mar 2006, 10:34
    0 0
    Probabilitatea sa se fi inselat e foarte mica. Mergi si fa-ti un dozaj hormonal si niste analize pentru hormonii tiroidieni. Te poate ajuta un endocrinolog.
  •  
    • 865 mesaje
    31 Mar 2006, 10:38
    0 0
    Cred ca ai probleme cu hormonii. In plus, esti si stresata iar asta afecteaza de cele mai multe ori venirea ciclului. Si eu am trecut prin asta dar cu tratament se rezolva. Multa sanatate si curaj!
  •  
    • 24 mesaje
    31 Mar 2006, 10:45
    0 0
    Multumesc frumos!!!Am probleme cu hormonii , in sensul ca nu mi-a venit ciclul la timp? Am vazut si eu uterul la ecograf si mi s-a spus ca la 12 saptamani ar trebui sa se vada maini, cap , picioare...Deci nu sunt insarcinata?
  •  
    • 1013 mesaje
    31 Mar 2006, 11:28
    0 0
    andra draga,
    fara sa am un contact sexual neprotejat,nici ciclul meu nu a sosit pe luna martie ...si azi este 31 si trebuia sa vina prin 18.in afara de asta,am starea cunoscuta de dinaintea ciclului,dureri de sani etc de prin 18.
    si am si o stare de blegeala continua de-mi vina sa ma scurg de pe scaun,un coleg spune ca ar fi ceva in atmosfera,cu presiunea atmosferica ,nici eu nu ma stiu.
    nu cred ca esti insarcinata ,din moment ce ai fost si la medic.pupik
  •  
    • 865 mesaje
    31 Mar 2006, 12:08
    0 0
    Si eu am avut probleme cu hormonii si tot asa ciclul mi-a venit foarte tarziu, pe la 14 ani. Cred ca trebuie sa faci si tu tratament ca sa nu mai ai probleme. De asemenea, doctorul mi-a zis ca problema se va rezolva dupa nasterea primului copil cand organismul se regleaza singur. Pana atunci insa cred ca vei face si tu injectii ca si mine acum vreo 4 ani.
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Mar 2006, 12:09
    0 0
    Daca te stresezi mai mult o sa iti intarzie...sau cel putin asta am observat
  •  
    • 24 mesaje
    31 Mar 2006, 12:48
    0 0
    Multumesc fetelor! Sunteti tare dragute!
  •  
    • 248 mesaje
    5 Apr 2006, 12:16
    0 0
    Fetelor, amenoreea poate avea drept cauze administrarea de Eutyrox (iau de 2 ani pentru tiroida, in doza prescrisa de medic) sau greutatea sub cea normala (am 1,71 m si 51 kg si am inceput sa slabesc de cand iau Eutyrox)? Trebuia sa-mi vina ciclul de pe 29 martie, si desi e 5 aprilie ... nimic, desi am fruntea plina de cosuri si ma doare putin burtica, asa cum se intampla inainte de fiecare ciclu. De sarcina nu cred ca e vorba, pt. ca eu si sotul meu ne-am protejat mereu cu prezervative (Durex). Mi s-a mai intamplat sa intarzie, dar doar 2-3 zile. Se poate intampla uneori ca ciclul sa mai "sara" cate o luna?
  •  
    • 41 mesaje
    6 Apr 2006, 20:53
    0 0
    Si eu sunt nelinistita. Trebuia sa imi vina de pe 5 aprilie si nu mi-a venit. Ma doare putin burtica si senzatia aia cand mai e putin si iti vine. In rest sunt foarte nervoasa. Mi s-a mai intamplat acum vreo doi ani sa nu imi vina o luna. Ce sa fac? Ca inebunesc, asteptarea asta ma omoara.
  •  
    • 1013 mesaje
    6 Apr 2006, 20:59
    0 0
    bella,
    cel mai bine e sa faci un test de sarcina,eu am crezut ca urmeaza sa-mi vina menstruatia si am constatat ca sunt insarcinata in 4 saptamani ,iar simptomele erau asemanatoare celor de dinainte de menstruatie.nu vreau sa te sperii,doamne fereste,dar faci un test si te mai linistesti.eu am facut un test sambata trecuta si apoi inca unul duminica si ambele mi-au iesit pozitive,iar luni la ginecolog am aflat vestea ca sunt insarcinata,veste imbucuratoare pt mine.eu am facut doua teste de sarcina diferite si chiar glumeam ca daca mai iau unul si il dau prietenului meu ,o sa-i iasa si lui 2 liniutze.cand imi mai intarzia cate 2 saptamani facem un test si ma linisteam.
    sper ca nu te-am speriat mai tare,nu imi doresc asta.cu bine