M-am operat!
-
31 Mar 2006, 07:510 0Acum o luna postam aici pe forum intrebari despre anestezie deoarece trebuia sa ma operez de apendicita. Am facut-o cu anestezie generala si a fost o.k. Acum am revenit si la servici, ma mai jeneaza operatia la schimbarea vremii dar e o.k. Ce vreau sa va intreb este daca e normal sa-ti intarziu ciclul ca efect al anesteziei? Ce alte efecte mai sunt in urma unei anestezii generale?
-
31 Mar 2006, 10:08Poate sa fie si asta cauza.La mine ca si efecte secundare au fost stari de greata cam 1 saptamina, gust metalic, mirosul mi-a fost si el afectat iar cireasa de pe tort a fost o durere de cap care m-a tinut aproape o luna!
-
31 Mar 2006, 10:29magdel, ciclul intarzie uneori atunci cand organismul a trecut printr-o perioada solicitanta. (probabil isi conserva resursele)
si mie mi-a intarziat ciclul cateva zile, dupa operatia de apendicita.
daca medicii nu ti-au spus: in perioada asta e bine sa consumi zilnic iaurt, ca sa refaci flora intestinala. (actimel, daca se poate) -
31 Mar 2006, 11:44Eu m-am operat in dec. si tot dereglata am ramas. Pate fi tot de la asta?