tumoare maligna

•  
    • 13 mesaje
    29 Mar 2006, 18:11
    0 0
    am o prietena care s-a operat acum 3 saptamani la ochi, de o alunita pe care o avea din nastere.din nefericire a trebuit sa recurga la aceasta operatie deoarece incepuse sa supureze si sa o jeneze ,cei care au luat aceasta decize au fost doctorii de la spitalul de ochi.dupa operatie a trimis-o la victor babes cu epurubeta ,ce avea in ea acea alunita,pt.biopsie .acum 2 zile i-a iesit rezultatul-malign.a fost un soc pt toata lumea deoarece prietena mea are 29 ani.doctorii i-au spus sa aiba o viata cat mai sanatoasa si ca totusi s-ar putea sa recidiveze.stie cineva un tratament naturist sau ceva ce ar putea sa o salveze pe prietena mea? va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.mutumesc
  •  
    • 587 mesaje
    29 Mar 2006, 19:03
    0 0
    Firma Aloe vera forever young are un produs "activator" special pentru ochi cu reputatia de a fi un bun vindecator fara a fi foarte scump.
  •  
    • 1450 mesaje
    29 Mar 2006, 20:19
    0 0
    diagnosticul e destul de grav,dar daca alunitza a fost mica,iar ei au reusit sa excizeze cat mai mult din tesutul adiacent,s-ar putea sa nu recidiveze.
    Tratamentul naturist in astfel de cazuri e f.restrictiv,dar daca tot voiai o informatie:auzisem de Virginia Faur-din Lugoj si de unu,care are cabinetul chiar linga gara,in Bucuresti:Vasile Cozac.
    ii doresc sanatate si sa nu cedeze,orice ar fi!sa faca totul pentru viatza ei!
  •  
    • 13 mesaje
    29 Mar 2006, 20:31
    0 0
    Multumesc mult fetelor pt informatii si incurajari.As face orice ca sa o ajut si ma rog pt insanatosirea ei.E mare pacat pt.ea.De altfel a avut si o viata destul de zbuciumata cu un tata vitreg,apoi cand isi gasise fericirea alaturi de sotul ei(care e un tip deosebit)dorind sa faca un copil(deja mergea la doctor sa vada care este problema de nu ramane insarcinata)a mai venit si nenorocirea asta.e cumplit si suntem consternati cu toti.o sa o ajutam cum putem ,o sa o incurajam si o sa fim alaturi de ea .Multumesc inca o data
  •  
    • 601 mesaje
    30 Mar 2006, 09:24
    0 0
    bellisima, te rog citeste topicul "medicamente anticancer" sigur mai afli elemente in plus. Ca sa nu recidiveze trebuie intarit sistemul imunitar si dusa o viata cat mai echilibrata (alimentatie si mod de viata).
    Multa sanatate tuturor.
  •  
    • 13 mesaje
    30 Mar 2006, 17:04
    0 0
    multumesc din suflet yardley
  •  
    • 8 mesaje
    30 Mar 2006, 19:38
    0 0
    Ciao bellissima, dupa parerea mea yardley are dreptate spunand ca trebuie intarit sistemul imunitar, eu cunosc persoane care au aceiasi problema ca si prietena ta si se trateaza cu spirulina,coenzima Q10, cartilj de rechin ( produse de walmark),si multe altele....
  •  
    • 13 mesaje
    31 Mar 2006, 20:17
    0 0
    Multumesc lessie pt sfat.Deja am inceput sa ii sugerez si raspunde destul de bine.
  •  
    • 43 mesaje
    16 Iun 2006, 03:58
    0 0
    imi pare rau s-o spun dar daca rezultatul a zis"malign" ma indoiesc ca prietena ta e in afara pericolului...raul,va reveni!Fiti vigilente!Prietena ta trebuie sa devina o naturista inraita...ca mod de viata iar ca tratament,sa se spele cu infuzie de silur si sa aplice suc de rostopasca.Intern,plante ca:lemnul domnului(artemisia abrotanum)si silur(euphrasia rostkoviana)pulbere,cite un gram din fiecare de 4 ori pe zi,sublingual.Daca-doamne fereste!-va mai avea probleme,se impune o cura cu spinz in doza crescatoare,sub observatie medicala stricta deoarece e foarte toxic!Sanatate!