tumoare maligna
-
0 0am o prietena care s-a operat acum 3 saptamani la ochi, de o alunita pe care o avea din nastere.din nefericire a trebuit sa recurga la aceasta operatie deoarece incepuse sa supureze si sa o jeneze ,cei care au luat aceasta decize au fost doctorii de la spitalul de ochi.dupa operatie a trimis-o la victor babes cu epurubeta ,ce avea in ea acea alunita,pt.biopsie .acum 2 zile i-a iesit rezultatul-malign.a fost un soc pt toata lumea deoarece prietena mea are 29 ani.doctorii i-au spus sa aiba o viata cat mai sanatoasa si ca totusi s-ar putea sa recidiveze.stie cineva un tratament naturist sau ceva ce ar putea sa o salveze pe prietena mea? va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.mutumesc
-
diagnosticul e destul de grav,dar daca alunitza a fost mica,iar ei au reusit sa excizeze cat mai mult din tesutul adiacent,s-ar putea sa nu recidiveze.
Tratamentul naturist in astfel de cazuri e f.restrictiv,dar daca tot voiai o informatie:auzisem de Virginia Faur-din Lugoj si de unu,care are cabinetul chiar linga gara,in Bucuresti:Vasile Cozac.
ii doresc sanatate si sa nu cedeze,orice ar fi!sa faca totul pentru viatza ei! -
Multumesc mult fetelor pt informatii si incurajari.As face orice ca sa o ajut si ma rog pt insanatosirea ei.E mare pacat pt.ea.De altfel a avut si o viata destul de zbuciumata cu un tata vitreg,apoi cand isi gasise fericirea alaturi de sotul ei(care e un tip deosebit)dorind sa faca un copil(deja mergea la doctor sa vada care este problema de nu ramane insarcinata)a mai venit si nenorocirea asta.e cumplit si suntem consternati cu toti.o sa o ajutam cum putem ,o sa o incurajam si o sa fim alaturi de ea .Multumesc inca o data
-
imi pare rau s-o spun dar daca rezultatul a zis"malign" ma indoiesc ca prietena ta e in afara pericolului...raul,va reveni!Fiti vigilente!Prietena ta trebuie sa devina o naturista inraita...ca mod de viata iar ca tratament,sa se spele cu infuzie de silur si sa aplice suc de rostopasca.Intern,plante ca:lemnul domnului(artemisia abrotanum)si silur(euphrasia rostkoviana)pulbere,cite un gram din fiecare de 4 ori pe zi,sublingual.Daca-doamne fereste!-va mai avea probleme,se impune o cura cu spinz in doza crescatoare,sub observatie medicala stricta deoarece e foarte toxic!Sanatate!