dr maior-polizu

•  
    • 9 mesaje
    29 Mar 2006, 13:27
    0 0
    a mai fost cineva la ea?eu am fost si mi-a zis ca am chist pe ovarul stang aproape cat tot ovarul.am fost apoi la alt dr de la sp militar si mi-a zis ca chistul de pe ovarul stang nu exista.ca a fost o eroare la eco.apoi maior mi-a zis ca vrea sa ma interneze pt nizte analize si bineinteles ca ma cheama intr-una la pol cu plata
  •  
    • 6 mesaje
    25 Apr 2006, 14:03
    0 0
    Eu am fost la ea,mi-a decoperit o rana pe col si mi-a dat tratament,am bagat la antibiotice in mine de m-am pricopsit cu o candida de care nu mai scap, este o doc f buna pe mama a operat-o de ceva serios, insa are f multe paciente si cred ca uneori nu mai face fata,pe mine una nu m-a ajutat prea mult,am fost 6 luni la ea si nu am rezolvat nimic,ba mai mult m-a internat in spital pt un chiretaj bioptic pt care insa trebuia sa fac niste analize preliminare si pe care ea uitase sa mi le faca si am stat o zi in spital degeaba si m-a exterant a doua zi fara sa ii mai faca nimic.
    E buna pt operatii insa pt tratament eu una am smne de intrebare,daca te vede tanara te trataeaza mai superficial ,insa am vazut ca la ea predomina femeile cu probleme grave si de peste 40 de ani.Eu una acum ma duc la un doc la mine in oras(faceam si naveta la buc ,stateam oare in sir la rand pt ca nu are programare,petreceam o zi intreaga in buc)adica nu stiu cum sa-ti spun vede si 50 de paciente pe zi asta dupa ce vine de la spital dupa operatii si alte alea.........?
    Repet am auzit de ea numai de bine,e o femeie super de treaba in varsata deci cu o experienta f mare,insa are prea multe paciente mult prea multe si nu stiu daca asta e bine,la ea e pe banda rulanta.
    Mie una nu mi-a facut nimic,antibiotice ,ovule ,iar antibiotice -ovule si nimic altceva.
    Nu stiu ce sa zic eu am un respect pt ea pt ce a facut pt mama mea insa pe mine nu m-a ajutat prea mult.