FUMATUL!!!!

•  
    • 61 mesaje
    28 Mar 2006, 13:12
    0 0
    buna fetelor, problema: fumez de multicel si vreau sa ma las dar dependenta bat-o vina....cand m-am apucat era "cool" liceu gasca etc, asta e am fost usor influentabila si regret dar acum as vrea sa scap de chestia asta si mi-e tare greu, am incercat de mai multe ori si nimik ! daca sunt persoane care s-au lasat poate ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi,aaa si mi-a tare frica sa nu ma ingras, ca de-abia am slabit si eu un picutz,
  •  
    • 74 mesaje
    28 Mar 2006, 13:19
    0 0
    Ca sa te lasi de fumat iti trebuie vointa neaparat; sa-ti doresti tu sa nu mai mirosi a tutun , sa nu-ti mai strici tenul, pielea de pe miini, etc.
    Exista si anumite produse naturale, nu cele care iti produc senzatii de rau cumplit sunt bune; in prezent, exista pe piata produse care detoxifica, adica reduc efectul depunerii de nicotina si gudroane in organism, prin aceasta reducindu-se dorinta de a aprinde iar si iar o noua tigare.
    Am trecut prin aceasta experienta si, daca vrei, pot sa te lamuresc ce am facut eu.Spune-mi din ce localitate esti, poate iti pot recomanda ceva mai mult in ajutorul tau.Succes
  •  
    • 61 mesaje
    28 Mar 2006, 13:25
    0 0
    sunt din bucuresti, daca vrei putem vorbi pe mes,id-ul meu e faked_smile@yahoo.com
  •  
    • 967 mesaje
    3 Mai 2006, 00:25
    0 0
    Ai reusit sa te lasi de fumat?
    Azi am facut ce am facut si tot mi-am luat tigari.Numai la asta imi era gindul.
    Am ajuns la concluzia ca nu ma pot lasa de fumat si mi-e ciuda.
  •  
    • 1198 mesaje
    3 Mai 2006, 09:48
    0 0
    Fetelor, haideti sa va spun ceva. Nu exista sa nu poti sa te lasi de fumat, exista doar sa nu iti doresti suficient de mult sa te lasi de fumat.

Eu am trecut prin asta si nu a fost usor, a fost foarte greu, nu are rost sa va mint. Am fumat de cand eram in clasa a 8-a (!!!) iar acum 3 ani jumate cand m-am lasat de fumat fumam doua pachete pe zi, in zilele cand fumam mai "putin" fumam un oachet jumate. Asa ca m-am hotarat sa nu mai fumez mi-am dat seama ca deja "saream calu'". Am intrat in sevraj ca si cei care se lasa de droguri, dupa vreo doua zile, de s-a speriat saraca mama, dar tot nu m-am lasat. Mi-am zis ca nu mai pun mana pe tigari si asta am facut, nu m-am mai atins de ele nici in ziua de azi. Despre partea cu ingrasatu', eu am pus vreo 3 kg, dar le-am dat jos destul de repede, si sincera sa fiu si daca ramaneam cu ele nu ma deranja, la cat de fericita am fost ca m-am lasat de fumat. In primul rand mi-am impus sa imi beau la fel cafeaua dimineata, cu toate ca "lumea" zicea ca nu are nici un rost cafeaua de dimineata fara o tigara, si sa va spun drept e o senzatie foarte ciudata pt un fumator sa bea o cafea fara tigara, dar am baut in fiecare dimineata cafeaua pana m-am obisnuit.

Sincera sa fiu, nimeni nu a crezut ca ma las de fumat, nici mama, nici sotu (pe atunci prietenu), pt ca stiau ce fumatoare inraita am fost, mai ales ca stiau ca "imi place sa fumez", si era foarte adevarat imi placea la maxim sa fumez, dar imi facea foarte rau, asa ca am renuntat la aceasta placere.

V-am pupat.
    Daca va mai pot ajuta cu ceva din experienta proprie, astept intrebari, daca nu MULTA VOINTA!

Roxi.

Asa ca daca vreti se poate
  •  
    • 64 mesaje
    3 Mai 2006, 10:53
    0 0
    Eu am reusit sa ma las de fumat. Am fumat doar vreo 5 ani, dar in sesiune ajunsesem sa fumez si 2 pachete pe zi . Apoi am vazut-o pe mama unei colege , fumatoare inraita. Are aceeasi vasta cu mama mea, dar arata atat de trecuta!!!!!Are fata atat de zbarcita si o voce groasa!!!!Si apoi si faptul ca am inceput sa iau contraceptive m-a determinat sa ma las de fumat.
    Eu m-am lasat de fumat intr-o vacanta , cand tentatiile nu erau foarte mari ( desi fratele meu e si el un fumator inrait), dar nu aveam colegii langa mine care fumeaza si ei multicel.
    Partea cu ingrasatul la mine nu a functionat, lasadu-ma de fumat m-am apucat de sport, facand sport simtindu-ma mult mai bine. Asa ca am impuscat doi iepuri de-odata.Nici nu stiti ce bine m-a simt ca m-am lasat de fumat.
  •  
    • 480 mesaje
    3 Mai 2006, 13:18
    0 0
    VA FELICIT PE TOATE CARE ATI REUSIT SA INVINGETI ACEST VICIU VA UREZ LA MULTI ANI! DE ACUM INAINTE SA NU MAI REVENITI NICIODATA LA STATUTUL DE FUMATOARE!!!!!!!!

Luna aceasta se implinesc 8 ani de cand am renuntat la tigara.

am fost f. mandra de mine cand am reusit sa inving acest viciu, ma laudam peste tot cu aceasta realizare .

trebuie sa recunosc faptul ca hotararea me-a apartinut altfel nu cred ca as fi reusit, in sensul ca daca mi s-ar fi impus acest lucru as fi spus ca nu pot si aram tentata sa trisez.

sa stiti fetelor ca omul daca vrea sa faca un lucru, il face, doar de vointa este nevoie.

va mai spun ca odata cu tigara am renuntat si la cafea.

bineinteles ca a urmat acumularea de kg. care in final au fost nici mai mult nici mai putin de 13, fapt care m-a adus in situatia de a-mi schimba modul de alimentatie si de viata.

am recurs la alimentatia ovo-lacto-vegetariana si obligatoriu miscare in fiecare zi atat cat era posibil.

toate acestea au avut efect benefic asupra sanatatii mele care deja era suficient de precara.

ar fi multe de povestit pe acest subiect insa nu vreau sa plictisesc pe cineva.

eu nu am sfatuit niciodata pe nimeni sa renunte la fumat deoarece stiu din propria experienta ca nu se poate, doar tu esti acela care hotarasti acest lucru.

eu doar ii felicit si ii iubesc pe cei care au reusit sa devina nefumatori.

va pupik......

PS. am primit pe mail si va arat si voua, desi nu stiu, daca nu o sa fie sters de admin.

http://photos1.blogger.com/blogger/5386/2147/1600/concurs_fumat.jpg
  •  
    • 215 mesaje
    4 Mai 2006, 16:00
    0 0
    Pisica-salbatica, trebuie sa ai vointa, sa fii frumoasa mai mult timp, sa nu duhnesti a tutun , sa nu ti se ofileasca tenul, sa nu ai degetele ingalbenite; vezi cite avantaje are lasatul de fumat? Pe linga faptul ca esti mai sanatoasa!!!! Vointa, multa vointa!! Exista si citeva suplimente alimentare ce te pot ajuta, prin eliminarea depunerilor de nicotina si alte toxine in organism.Pot sa te ajut; daca doresti: locweb@flash.ro
  •  
    • 480 mesaje
    10 Mai 2006, 10:27
    0 0
    bazil42

de ce nu le spui evelor, despre ce suplimente este vorba?
  •  
    • 215 mesaje
    11 Mai 2006, 09:18
    0 0
    nu pot spune despre ce este vorba pe forum pt ca se interpreteaza ca reclama si onor admin. sterge mesajul. De aceea am dat adresa de mail pt cele direct interesate sa ma contacteze; cele numai curioase sa-si vada de treaba lor!
  •  
    • 480 mesaje
    14 Mai 2006, 12:05
    0 0
    Pt. BAZIL42

Te salut, Bazil42

daca atunci cand ai afirmat, citez: "cele numai curioase sa-si vada de treaba lor!", mai inclus si pe mine in aceasta categorie, atunci afla ca nu ma intereseaza personal. Daca ai citit postarea mea, cred ca ti-ai dat seama ca nu am probleme cu fumatul. Eu ma gandeam la alte eve pe care le putem ajuta in aceasta problema. Daca te duci la FRUMUSETE o sa vezi acolo eve care posteaza nume de diverse produse cosmetice si nu sunt sterse de admin. De ce ar sterge atunci niste suplimente alimentare postate la SANATATE?
    In fine....... ce nu am inteles eu este faptul ca te-ai aricit la intrebarea care ti-am adresat-o.

Vreau cu acessta ocazie sa cer scuze tuturor de pe acest forum daca vre-o data deranjez cu ceva!!!!!!!!!.......rog sa fiu ignorata in aceste cazuri!

In acelas timp mentionez ca primesc cu demnitate toate criticile aduse la adresa mea!!!!!!!!

" Capul plecat, sabia nu-l taie"

Va doresc multa sanatate!!!!!!!!

Ca o paranteza: am postat acest mesaj si pt. a aduce pe prima pagina acest topic postat de REDFOXY007, cu speranta ca evele interesate, sa ceara ajutorul lui BAZIL42......mult succes!!!!!!!!!!
  •  
    • 14 mesaje
    14 Mai 2006, 15:27
    0 0
    Draga mea, am fumat si eu de la 14 ani. Pe tot parcursul vietii, multi oameni,mai ales cei dragi:mama,sotul...,mi-au spus ca nu este bine ce fac. Dar pana cand nu mi-am propus singura sa renunt din convingere proprie,nu am fost in stare. Intr-o buna zi mi-am zis ca totul in lumea aceasta incepe si se sfarseste mai devreme sau mai tarziu, deci si eu nu voi putea fuma la nesfarsit. Deci a venit vremea aceea. Te rog sa ma crezi ca din acea zi nu am mai pus tigara in gura. Acest capitol s-a incheiat in urma cu un an si jumatate si nu am nici o remuscare. Iti doresc succes!!!
  •  
    • 480 mesaje
    30 Mai 2006, 11:01
    0 0
    - FUMAT -

Din jurnalul unui extraterestru: "Oamenii de pe pamant
    au un obicei straniu: ei dau foc la un capat unei
    substante otravitoare si apoi o absorb in trupurile
    lor. Aceasta le produce multa boala, reducerea
    capacitatilor vitale si o moarte prematura. Pe langa
    toate acestea, obiceiul este si foarte costisitor.
    Pamantenii acestia sunt creiaturi foarte ciudate!"
  •  
    • 452 mesaje
    30 Mai 2006, 11:49
    0 0
    O colega de a mea era la fel o fumatoare inraita, dar fiind insarcinata i-a impus si familia, sotul, parintii,si-a impus si ea acest lucru, de a scapa de tigari, si daca nu ma gresesc a scapat cu ajutorul "exercitiilor" de yoga, si de atunci sunt ani buni,de cind nu suporta mirosul de tigara, si chiar ea se intreaba ...cum de a suportat aceest miros inacacios atitia ani din viata ei.
  •  
    • 403 mesaje
    30 Mai 2006, 13:39
    0 0
    Fac 1 an de zile de cand m-am lasat de fumat si nici acum nu imi vine sa cred.Am fumat intr-o seara 3 tigari fara pauza si asta a fost tot.Nu am mai pus tigare in gura de a 2 a zi.De specificat ca a2a zi urma sa ma operez si poate ca asta a fost un ajutor.