miopie mica

•  
    • 199 mesaje
    28 Mar 2006, 12:57
    0 0
    Ca tot era vorba ieri de ochelari de vedere ..am si eu o intrebare: pentru miopie mica ( -0,5 si -0,75) trebuie sa port ochelarii in permanentza? Adica si atunci cand citesc sau lucrez la calculator ? Chiar nu mai am nici timp nici chef sa imi fac programare la oftamolog doar ca sa intreb asta ...
  •  
    • 74 mesaje
    28 Mar 2006, 13:10
    0 0
    daca ochelarii sunt cu protectie speciala pt calculator , poarta-i neaparat, daca nu, cauta sa-ti faci unii cu aceasta protectie pt ca ochiul deja suferind este afectat si mai repede de radiatia computerului ( chiar daca se sustine ca tipurile noi de computere sunt fara radiatii, asta este reclama pt marirea vinzarilor.
    De asemenea, ti-ar fi de folos o suplimentare a dietei cu betacaroten si lutein pt protejarea ochiului.
  •  
    • 199 mesaje
    28 Mar 2006, 13:22
    0 0
    coralia58 itzi multzumesc pentru raspuns . Ma intrebam totusi .. daca eu vad foarte bine de la apropiere oare nu o sa-mi dauneze ca stau cu ochelari cand lucrez (scriu, citesc) atat de aproape ? Parca imi obosesc putzin ochii dupa 8 ore de calculator .. nu stiu daca am fost clara in intrebare

Da, ochelarii au protectzie pt calculator.