Maselutele celor mici

•  
    • 109 mesaje
    27 Mar 2006, 16:47
    0 0
    Am o fetita de 5ani si 4luni , si de curand med stomatolog mi-a spus ca are gingiuta , unde trebuie sa iasa maselutele de la 6 ani , umflata .
    Med de familie nu e prea comunicativ , in sensul ca nu imi explica toate aspectele ( eu fiind o mamica interesata de orice amanunt leg de copilul meu , nu doar sa-i dau tratamentul si atat ) , si a spus sa-i ung gingiuta cu glicerina .
    Ce ma intriga , e ca de curand a inceput sa raceasca si nu mai raspunde la tratament usor ( fiind nevoie de antibiotic ) , tinand cont ca toata iarna nu am avut probleme . Din cate mai tin minte la dintisori , imunitatea e scazuta mult in perioada eruptiilor dentare .

Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi , pt ca nu am la cine apela , chiar si de sfaturi parintesti am parte de la distanta .

....va pup....
  •  
    • 480 mesaje
    27 Mar 2006, 18:29
    0 0
    Draga mea ADADA, am avut si noi parte de asemenea episoade cu fiica noastra. Pt. maselute poti sa-i dai o doza corespunzatoare de paracetamol, sub forma desirop sau supozitor, in functie de varsta si de greutate.
    Pt. imunitate, Echinacea se gaseste si sub forma de drajeuri pt. copii "ursuleti" de la Walmark.
    multa sanatate sa cresteti mari!
  •  
    • 109 mesaje
    27 Mar 2006, 20:36
    0 0
    Merci mult , f3lychia , si eu merg tot cu asa ceva . Deocamdata nu mai face temp , banuiesc ca are un moment de relas , dar ma intrebam daca ies greu aceste maselute .
    Stii ceva daca glicerina boraxata ajuta ca maseluta sa sparga mai usor , sau daca sunt alte produse care sa inmoaie gingia ?
    ...multumesc inca o data , si multa sanatate tie si familiei tale...
  •  
    • 480 mesaje
    27 Mar 2006, 20:59
    0 0
    Draga mea ADADA cu glicerina, stii cum e? vorba aceea, "nici n-ajuta nici nu strica". Poti incerca, se da inainte de masa cu jumatate de ora.
    Va pup mititelelor!