ajutoooor
-
27 Mar 2006, 15:280 0Fetelor, va rog, dati-mi un sfat. Poate unele dintre voi ati avut o problema asemanatoare.
De vreo 10 zile mi s-a deshidratat pielea de pe corp si mi se descuameaza, si ma ustura foarte tare si parca ma tine.De vreo 2 zile mi se intampla acelasi lucru si pe fata si este cumplit.Zona ochilor si zona nasului ma ustura cel mai tare.Am incercat cu fel de fel de remedii naturale, dar nici un rezultat.
Va rog, dati-mi un sfat! -
27 Mar 2006, 15:39asa dintr-o data?
s-ar putea sa fie de la vremea asata ciudata.
incearca si foloseste mai des crema ta de fata, profita de fiecare pauza pentru a iti da cu crema. daca nici asa nu merge foloseste o crema ce contine aloe vera, glicerina, parafina. adica tot ce inmoaie si mentine pielea catifelata sau pur si simplu ulei de masline, dar asta doar seara acasa. -
27 Mar 2006, 15:40Imi pare rau ca treci prin asta.Nu am avut probl asta si nu stiu ce sa te sfatuiesc.Cum stai dc te doare,de ca nu mergi la dermatologie?
-
27 Mar 2006, 15:43Parerea mea:uleiul de masline e mai bun ptr probl astea decat oricare crema.Plus ca dc obs ca nu te linistesti nici dupa ce te dai cu ulei de masline trebuie neaparat sa mergi la medic.
Ai grija de tine! -
27 Mar 2006, 16:29Am avut si eu problema asta pe fata si cd am mers la cosmeticiana aceasta mi-a spus ca ar fi de la faptul ca nu beau suficienta apa....am inceput sa beau apa si acum nu mai am probleme dar nu stiu dc este de la apa sau a trecut de la sine...