limba saburala
-
0 0Am si eu o problema,de cand ma stiu am limba incarcata,albicioasa.M-am gandit ca ar fi vorba de limba saburala dar nu imi este foarte clar.Poate sa ma ajute cineva ?
Mersi -
Din cate stiu eu in caz de candida depozitele albe apar pe o zona rosie chiar sangeranda,iar la mine nu este asa.
Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii despre cura de dezintoxicare.
Ar mai fi ceva,de curand mi-am descoperit Giardia lamblia si am facut si tratament.Nu stiu inca daca a disparut sau nu,trebuie sa refac analizele. -
Exista diverse cure de dezintoxicare. Ideea e sa renunti pe cat posibil la carnea rosie (mananci in schimb carne alba: pui, peste), prajeli, dulciuri. Mananci multe legume, fructe si iaurt natural care iti reface flora bacteriana. De asemenea bea doi litri de apa pe zi (apa plata, infuzii de plante). Sunt multe plante care purifica organismul: trei frati patati, coada calului, urzica, sau amestec depurativ (la plafar). Poti incerca si tincturi din astfel de plante sau elixir depurativ (cum este elixirul din fructe de soc, pe care tot la plafar il gasesti).
Nu stiu daca iti place usturoiul, dar asta e cel mai mare dusman al viermilor intestinali. -
Si eu am avut limba incarcata si faceam si foarte multe afte, una se vindeca alta se forma.
Mi-a spus o vecina batrana(75 de ani) o cura
izolvi o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa si te clatesti de 2-3 ori pe zi dupa ce te speli pe dinti timp de 1-2 saptamani. Te clatesti cu toata solutia din pahar, in toata gura si faci si gargara.
E scarbos de mori dar da efecte. -
Da, in general daca mergi la plafar, fetele de acolo stiu sa-ti dea indicatii. In unele plafaruri sunt chiar si medici care ofera consultatii.
Oricum, in eventualitatea ca cele de la plafar nu stiu ce sa-ti recomande, retine aici cuvinte magice de genul: "ceai depurativ", "elixir de soc", "vermifug pe baza de plante", "ceai/tinctura de coada calului sau coada soricelului sau trei-frati-patati sau urzica", "bitter suedez". Argila este iarasi foarte buna si o gasesti tot la plafar.