medicamente anticancer
-
0 0http://herbanet.vstore.ca/index.php/cName/anticancer
As dori sa aflu parerea voastra. -
nu sunt medicamente, doar adjuvante ale tratamentului alopat. Asocierea tratamentului alopat cu unele tratamente naturale are efecte pozitive, prin evitarea efectelor colaterale cum sunt:starile de slabiciune, greturile, caderea parului, deteriorarea formulei singelui.Este de dorit sa intrbi medicul curant sau da mai multe amanunte pt ce doresti sa le folosesti.
-
Doresc sa le folosesc pt. cineva caruia deocamdata ii ies bine analizele, dupa operatia de cancer, dar...caruia medicul i-a spus ca e posibil sa mai fi ramas ceva celule canceroase in corp. Urmeaza sa urmarim lunar...
Nu cred ca sunt numai adjuvante, pt. ca am citit marturii ale unor persoane care au folosit si a caror sanatate s-a ameliorat. Sunt extracte din plante, facute de medici. In Romania medicii nu recunosc asa ceva, deci n-am pe cine intreba. Incercam sa interactionez cu cineva care stie mai multe in acest sens si nu are prejudecati in privinta plantelor. Medicii romani au aceste prejudecati... -
eu cred enorm in tratamentele naturiste!!
dar coralia58 are dreptate, sunt adjuvante!!
daca citesti prospectul chiar scrie pe ele.
faptul ca sunt adjuvante inseamna ca amelioreaza starea pacientului dar numai ele singure nu vindeca cancerul!! dupa extirparea tumorii se pot folosi aceste tratamente!... impreuna cu cel alopat.
tocmai a murit o prietena (de 34 ani) de cancer la san pentru ca a luat numai tratamente naturiste!!!
doua colege in schimb s-au vindecat complet de cancer de tiroida si de cativa ani le apare ca nu mai au cancer in organism. una s-a tratat la Cluj si cealalta la Bucuresti. pot sa iti spun ca in primi doi ani dupa operatie au mers lunar la control si dupa aceea tot mai rar acum merg cam o data pe an sau la doi ani.
am mai citit in multe locuri ca se recomanda si cartilaj de rechin ca adjuvant...se pare ca rechinii nu fac cancer.
si am gasit prin mai multe carti si pe net o reteta de sucuri din: sfecla rosie, telina, ridiche neagra si morcov care se zice ca ar vindeca si cancerul.
am gasit si adresa: http://terapiicomplementare.fidelia.ro/cancer0.shtml
multa sanatate!! -
Da, stiu tot ce s-a scris despre cancer, in ultimele luni am citit enorm. Doctorul insa, nu i-a facut nici un tratament (desi mi-as fi dorit); i-a spus numai sa vina lunar la control. Eu as fi dorit sa fac ceva in plus, pt. eliminarea eventualelor celule canceroase care ar mai fi ramas (da Doamne sa nu fie cazul), pt.ca daca sta asa, peste cateva luni vor fi suficient de multe sa iasa la markeri. As fi vrut sa stiu care din medicamentele de mai sus ar fi mai indicat, tinand cont ca scrie in prospectul lor ca detoxifica organismul de celule canceroase, inhiba formarea altora si induc "moartea programata" a celulelor canceroase. De aici trag concluzia ca sunt eficiente in cazul existentei acestor resturi, daca or mai fi. Nu am liniste sa astept sa-i faca medicul ceva "daca va fi cazul". As vrea sa preintampin...
-
draga yardley, nu stiu sa iti spun care din ele este mai bun dar din cat am citit nu au contraindicatii, deci ai putea alege care crezi tu ca este mai bun...
ce stiu sa iti spun este ca in america ca sa trateze cancerul se bazeaza enorm si pe regim alimentar, ei recomanda ca anticancerigen puternic brocoli sau chiar conopida, soia... tot ce inseamna legume si fructe proaspete...in general este contraindicata carnea mai ales cea de porc, prajelile,rantasul, alimentele cu E-uri, conservele de orice fel...si legumele crescute cu ingrasaminte chimice...eu am gasit la tara pe cineva care cultiva legumele doar cu gunoi de grajd.
probabil de ceaiul de napraznic ai citit deja...
si eu am citit tot ce am putut despre cancer, citesc de ani de zile... ca m-au speriat de mica ca daca bunica a murit de cancer la san si eu voi face...
-
Draga metz, cred ca daca iti faci o ecografie mamara o data pe an, poti fi mai linistita. Bineinteles ca ar trebui toti sa ne hranim cat mai natural, dar am inteles ca cel mai intalnit cancer care are legatura cu alimentatia neadecvata ar fi cancerul de colon si de rect. Sunt si alti factori...dar ce sa-ti spun, e mult de povestit. Oricum, nu trebuie sa ne imbuibam cu toate prostiile, chiar daca nu ne "paste" aceasta boala cumplita.
-
ai dreptate e mult de povestit si multi factori...
eu am de multi ani mastoza si cum imi aparea un chist mai mare cum intram in panica ca am cancer, am fost si la echo si la mamografie..acum mastoza nu a recidivat dar de vreo luna tot simt ceva tensiune la san si usoara durere sper sa nu revina...ma palpez mereu dar inca nu simt noduli... -
Metz draga, si eu am mastoza, dar asta nu-i o problema grava, chisturile sunt intotdeauna benigne. Asa mi-a spus doctorita si mi-a rec. Mastodynon. Este un med.homeopat, f. bun, mi-a rezolvat si durerile insuprtabile din timpul menstruatiei si starile de lesin si ameteala provovate de sindromul PM. Eu, in schimb, m-am operat de adenofibrom acum trei luni. Acesta intr-adevar, ar fi putut suferi transfornari maligne (dar nu obligatoriu). Oricum, il aveam de 19 ani si incepuse sa se calcifieze, lucru care nu era tocmai bine si, n-am vrut sa risc. Cu atat mai mult cu cat devenise f. dureros, cu tot tratamentul naturist...
Vestea proasta, in legatura cu mastoza este ca ea nu se vindeca. Daca dispare, apare in alta parte. Acest lucru mi l-a spus dr. mea ginecolog si am citit si intr-o carte scrisa de dr.americani. In schimb poate fi tinuta sub control (Mastodynonul asta face). Pe mine chiar nu ma mai doare... -
Myway, draga mea, iti multumesc de informatie. Am citi articolul despre dr. Angela Haimovich. De fapt, asa am si ajuns la linkul din prima postare. Ciudat mi se pare faptul ca medicamentele ei intra in categoria "imunostimulatoare". In categoria "anticancerigene" sunt cele 7, pe care le poti vedea daca accesezi linkul mai sus amintit. Din pacate sunt destul de scumpe. Pt o luna iti trebuie mai multe flacoane. Chiar ma uitam la unul dintre ele (fiole). Pt. o luna costa 88 de mil.si ceva...enorm. Dar viata n-are pret, o sa-mi spui. Dar cei care nu prea au bani, sunt definitiv condamnati? Mi se pare frustrant...
-
Dragele mele, produsele naturale sunt foarte bune , asa cum am scris anterior, pt marirea imunitatii, ceeace asigura organismului capacitatea de a opri proliferarea celulelor canceroase ce au ramas in urma operatiei; de altfel, tin sa mentionez ca in orice organism exista un nr de celule ce au tendinta unei dezvoltari anarhice, ducind la diferite forme de malignizare; sistemul imunitar este cel care determina blocarea acestei evolutii, deci opreste aparitia tumorii.
Pe piata sunt multe astfel de produse, dar ele nu sunt medicamente, in principal fiind suplimente alimentare. Pot , din experienta mea de terapeut , sa indic mai multe variante de cure cu produse accesibile ca pret pt orice roman si verificate in aproape 10 ani de rezultate f bune in combaterea reaparitiei cancerului.
Ai dreptate, medicii oncologi nu recunosc efectele deosebite ale acestor tratamente complementare dar faptul ca nu au efecte negative si nu interactioneaza negativ cu niciun tratament alopat, face ca produsele sa poata fi folosite chiar fara recomandarea expresa a medicului.Pt ca fiecare e un caz in parte, adresa de contact e:sanweb@flash.ro -
Coralia, cred ca te voi contacta cat de curand, daca imi permiti. Ma bucur ca esti avizata, chiar am nevoie sa discut cu cineva care stie mai multe. Totusi ai accesat linkul din prima postare? Care este parerea ta? Unele dintre ele au actiune antioxidanta de 20 ori mai puternica decat vitamina C si de 300 ori mai puternica decat vit.E. Mi se pare interesant. Tu ce spui?
-
soia contine estrogen din aceasta cauza nu se recomanda in cancerele de san si fibroame.
Pt dureri f mari si permanente de sani am mancat NUMAI legume, in principal varza, broccoli, conopida, creson, ceai de napraznic(4 cani pe zi). Este foarte bun sucul de varza cruda. Toate astea scad estrogenul, cel care produce chisturi la san, cancer la san si fibroame uterine. De fapt aceste legume ajuta la metabolizarea estrogenului. Ele contin o substanta numita diindolylmethane (DIM) care este anticancerigena, asa cum este prezentat in articolul de la adresa: http://www.vrp.com/art/477.asp facut dupa niste studii americane.
Trebuie evitate toate produsele de origine animala, cafeaua, soia.
Toate produsele de origine animala produc estrogen, asa ca persoanele care au progesteronul ridicat (hormonul masculin) pot manca asta pt a se echilibra, restul trebuie sa le evite.
Si anticonceptionalele sunt adaos de estrogen. Asa ca cine are probleme nu trebuie sa le ia.