ochelari de vedere plssss

•  
    • 171 mesaje
    27 Mar 2006, 12:19
    0 0
    Nu e ceva legat de sanatate neaparat dar nu stiu unde altundeva sa postez. De o saptamana am ochelari de vedere si ma DISPERA pur si simplu urmatorul lucru : oricat i-as sterge (cu carpitza aceea care am primit-o odata cu tocul) raman patatzi. Se depun diverse particule pe ei si de exemplu cand dau cu degetul le iau, insa cu carpitza aceea nu le pot inlatura deloc. Iar daca dau cu degetul, evident raman amprentele. Nu e o problema grava, stiu, dar pe mine ma scoate din mintzi ca nu fac altceva decat sa-i sterg non stop cu carpitza precum mosnegii. Are cineva o solutzie?
  •  
    • 601 mesaje
    27 Mar 2006, 12:36
    0 0
    Exista niste servetele umede pt. sters ochelarii. Sunt imbibate cu o sol. speciala pt. curatat. Poate te ajuta.
  •  
    • 1 mesaje
    27 Mar 2006, 12:47
    0 0
    stai linistita asa e pt prima data dar ai sa te obisnuiesti crede-ma eu port ochelari de ce putin 7-8 ani si asa am patit si eu
  •  
    • 171 mesaje
    27 Mar 2006, 12:47
    0 0
    yardley itzi multzumesc pentru raspuns, imi potzi spune te rog si unde le pot gasi si cam cat costa ?
  •  
    • 601 mesaje
    27 Mar 2006, 13:11
    0 0
    50-60mii la Carrefour, nu stiu cate sunt intr-un pachet. Dar cred ca se gasesc si in alte magazine universale. Cu search pe google dupa "servetele umede ochelari" cred ca afli mai multe informatii.
  •  
    • 171 mesaje
    27 Mar 2006, 13:25
    0 0
    multzam fain
  •  
    • 199 mesaje
    27 Mar 2006, 14:18
    0 0
    mai ... dar oare servetzelele astea nu afecteaza cu nimic lentila ? Ca din cate stiu lentilele astea sunt tratate cu nu stiu ce ... Intreb si eu ca si pe mine ma enerveaza sa-i sterg mereu
  •  
    • 128 mesaje
    3 Apr 2006, 09:25
    0 0
    Am purtat si eu ochelari si obisnuiam sa-i spal cu putin detergent de vase (pur), dupa care ii lasam sa se usuce asa(dar nu in soare), fara sa ii sterg cu nimic .Se curatau f bine (eu aveam lentile de sticla, nu din alea organice sau nu stiu cum le zice).
  •  
    • 533 mesaje
    3 Apr 2006, 13:14
    0 0
    Vorba lui bella_vv ai sa te obisnuiesti!O sa ajungi mai incolo cind nu o sa mai bagi in seama pete,murdarie...La mine sint momente cind eu nu le bag in seama, mai ales cind sint luata de val cu treaba si al meu imi atrage atentia sa-i mai sterg ca deja el "nu mai vede bine".Eu aleg varianta casei un tricou, un servetel, un prosop curat si detergent de vase!
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Apr 2006, 13:30
    0 0
    cel mai bine se spala cu sampon de par, pt ca degreseaza si ii scuturi si lasi sa se usuce. o sa vezi ce bine arata!