ciclu cu dureri foarte mari

•  
    • 43 mesaje
    26 Mar 2006, 12:20
    0 0
    Salut!
    Sunt noua pe site si cred ca am sa invat multe lucruri de la voi , din experienta voastra ...
    Am o mare problema si anume: am ciclu abundent , ma tine cam 7,8 zile si ce e mai rau - am dureri foarte mari cu stari de voma si ameteli pana la lesin.
    In plus am chisturi pe ambele ovare , de 2,5 cm.Am urmat un tratamente homeopat cam 3 luni fara nici o ameliorare.
    La ginecolog nu am fost niciodata pana acum, mi-e groaza sa merg ...
    Nu stiu ce sa fac? Sunt convinsa ca cineva dintre voi a mai trecut prin astfel de situatie....
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:14
    0 1
    si yo `s la fel...dar tre sa mergi la ginecolog.. degeaba te iei dupa ce au facut alte eve,,, tu esti tu... e problema ta... asa ca ... dute ca ginecologu nu te impusca dak te duci acolo...ce nu tz`a mai vazut creionash o femeie... asta este.. d`asta e acolo sa te vada ce ai..
  •  
    • 592 mesaje
    26 Mar 2006, 13:29
    0 0
    Si eu am dureri groaznice..am incercat PIROXICAM supozitoare si trece..acum vorba Creolei fiecare cu problema..eu n-am fost la ginecolog dar vad ca merge cu supozitorul
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Mar 2006, 13:53
    0 0
    buna,cristiana82,din ce oras esti?asa pateam si eu,intr-o luna chiar mi-au amortit si picioarele ,tb sa ajung la baie dar nu puteam sa ma deplasez.Anticonceptionale iei?
  •  
    • 197 mesaje
    26 Mar 2006, 17:27
    0 0
    buna cristiana,aceleasi probl le=am avut si eu,am fost la ginecolog si mi -a prescris ovule si marvelon si am scapat de dureri...sfatul meu:mergi la medic.
  •  
    • 220 mesaje
    26 Mar 2006, 23:38
    0 0
    Draga mea, eu te sfatuiesc sa nu stai fara sa mergi la ginecolog, o sa-ti dea niste anticonceptionale care au rolul de a te echilibra hormonal si ai sa te faci bine! Orice discomfort legat de menstruatie are ca motiv un dezechilibru hormonal! Eu am avut aceleasi probleme ca si tine inca din adolescenta, ma anemiasem ingrozitor, de asta si ametesti, de la anemie!!! Du-te la o doctorita draguta si blanda care o sa-ti dea medicamentul de care ai nevoie! Multa sanatate!
  •  
    • 220 mesaje
    26 Mar 2006, 23:39
    0 0
    Draga mea, eu te sfatuiesc sa nu stai fara sa mergi la ginecolog, o sa-ti dea niste anticonceptionale care au rolul de a te echilibra hormonal si ai sa te faci bine! Orice discomfort legat de menstruatie are ca motiv un dezechilibru hormonal! Eu am avut aceleasi probleme ca si tine inca din adolescenta, ma anemiasem ingrozitor, de asta si ametesti, de la anemie!!! Du-te la o doctorita draguta si blanda care o sa-ti dea medicamentul de care ai nevoie! Multa sanatate!
  •  
    • 220 mesaje
    26 Mar 2006, 23:41
    0 0
    A! mie mi-a dat rigevidon! dar fiecare organism cu particularitatile lui! In metode naturiste si homeopate si altele eu nu cred! Dereglarile hormonale pot si periculoase netratate! Te pup!
  •  
    • 43 mesaje
    27 Mar 2006, 22:28
    0 0
    Sunt din P.Neamt si nu am luat niciodata anticonceptionale...
    Asa cum spui si tu ultima data mi-au amortit nu numai picioarele dar si mainile de credeam ca mor.Am inceput sa iau calciu si magneziu deocamdata...pana ajung la medic...
  •  
    • 1280 mesaje
    28 Mar 2006, 13:35
    0 0
    si eu am avut ciclu extrem de dureros, cu amorteli, nu suportam sunetele, ma lua cu lesin, imi scadea tensiunea aproape lunar de la 12 ani pana la 28 de ani cand l-am nascut pe fiul meu. Am fost la mai multi ginecologi si diagnosticul era polipi pe vagin. Tratamentul recomandat a fost tratament cu anticonceptionale sau sa fac un copil. Deoarece nu vroiam sa iau anticonceptionale am stat si am rabdat pana am nascut, adica 16 ani.
    Pe la 22 de ani am descoperit ca daca stau pe burta atunci cand vine ciclul scadeau durerile, adica nu mai aveam amorteli, puteam sa vorbesc si nu mai scadea tensiunea.
    Am incercat sa iau medicamente pt scaderea durerilor dar imi scadeau tensiunea si produceau amorteli, asa ca am renuntat la ele.
  •  
    • 601 mesaje
    28 Mar 2006, 13:38
    1 0
    Intereseaza-te de madicamentul homeopat Mastodynon (picaturi). Mie mi-a fost indicat pt. mastoza fibrochistica dar mi-a rezolvat si un sindrom premenstrul si menstrual extrem de neplacut. Acum simt doar f. mici tensiuni in timpul menstruatiei.
  •  
    • 767 mesaje
    28 Mar 2006, 13:56
    0 0
    Daca nu ai fost la ginecolog de unde stii de chisturi? Ai facut o ecografie? Mergi neaparat sa te vada un medic. Si in plus poti incerca tratamente naturiste: tinctura de zmeur, evening primrose etc.
    Nu lua anticonceptionale decat daca e neaparat nevoie si ti le prescrie medicul. Dar cu siguranta exista si alte tratament mai putin invazive.
  •  
    • 412 mesaje
    28 Mar 2006, 17:28
    0 0
    cristiana82 si n`ai fost niciodata la ginecolog??? eu sunt din piatra neamt si am mers la doamna ginecolog MUNTEANU... e super de treaba.. ca la POPARLAN am o mare retinere nush dc
  •  
    soi
    • 8 mesaje
    28 Mar 2006, 20:17
    0 0
    nu trebuie sa te feresti de ginecolog.Problema ta e una care se poate rezolva,nu are sens sa stai cu durerea mai ales cand exista solutii.Eu am aceeasi problema,medicul mi-a zis ca am chiar fobie premenstruala ,cu cateva zile ininte sa-mi vina ciclu ma apuca pandaliile numai la gandu la ce urmeaza.
    La mine durerile dispar datorila anticonceptionalelor,si scade si cantitatea de sange[am ajuns de la 7 la 2,3 zile de ciclu].In perioada in care fac pauza la pilule durerile imi trec total cu algocalmin sau piafen intramuscular,o injectie maxim 2 pe zi.
  •  
    • 25 mesaje
    6 Apr 2006, 23:07
    0 0
    Si eu aveam aceleasi probl ca tine: in fiecare luna aveam dureri groaznice. O farmaciista mi-a recomandatTADOR .Este un medicament minune. Aproape ca uit ca am ciclu. E bub si pt alte dureri: de spate, de dinti etc.
  •  
    amo
    • 23 mesaje
    7 Apr 2006, 02:11
    0 0
    Parere mea este sa consulti un medic.
    Eu am aceiasi problema ca si tine dar la mine s-a accentuat dupa nasterea fiului meu,in sensul ca am in primele 2 zile hemoragie si de obicei iau vitamina K si consum multe lactate.Am un mic fibrom dar medicul de aici din Canada a spus ca nu stie exact cauza sangerarii mele.Anul trecut am luat anticonceptionale pe o perioada de 8 luni in care pot spune ca ciclul s-a diminuat simtitor dar a trebuit sa intrerup din cauza faptului ca au inceput sa imi apara varice.Acum e la fel ca inainte si ca sa mai pot iesi din casa iau vit.K dupa cum am spus si mai iau ceva pastile pe care mi le-a recomandat medicul de aici de familie.
    Du-te la medic!
    Toate bune si multa sanatate.
  •  
    • 522 mesaje
    7 Apr 2006, 13:08
    0 0
    cristiana82,eu am probleme la fel ca tine sau mai bine zis aveam. am urmat sfatul unei batrane sa NU MAI MANANC SARAT SI SA IAU DICLOFENAC DUO CAPSULE.Te rog sa ma crezi ca acum dorm in noptile din acea perioada fara probleme.eu iau 2 capsule seara pe la 21.00.inaite imi venea sa urlu si sa ma urc pe pereti insa acum imi este mult mai bine.tot atat dureaza dar cel putin nu mai plang de durere.incearca si tu.
  •  
    • 35 mesaje
    10 Apr 2006, 20:46
    0 0
    Si eu am aceeasi problema, la fiecare ciclu daca nu iau nimic imi e foarte rau si am niste dureri groaznice. Dar, spre norocul meu, am descoperit ca daca iau 2 pastilutze de Nurofen Durere imi trece. (isi fac efectul cam in juma de ora). Si, evident, va trebui sa merg la doctor.. la un moment dat..
  •  
    • 35 mesaje
    10 Apr 2006, 20:46
    0 0
    Si.. am si eu o intrebare In ce consta, concret, o prima vizita la ginecolog?
  •  
    • 106 mesaje
    10 Apr 2006, 21:59
    0 0
    la spital ... te dezbraci dupa un paravan, te sui pe un scaun, cu piciorusele in sus, cracanate, pe un suport metalic, si nenea doctoru se uita putin inauntru... iti baga un degetel, si eventual o spatula sau ceva, sa culeaga probe pt vreo analiza...
    la un particular, o sa te schimbi intr-o camera separata, intr-un halat... dar procedura e cam aceeasi.
    e putin ciudat la inceput, dar ...n-ai de ce sa te sperii sau sa-ti fie jena.
    e ceva necesar! bafta si curaj!