Contraceptive

•  
    • 2 mesaje
    25 Mar 2006, 21:53
    1 0
    Buna seara,

as avea si eu o intrebare... pentru un fibrom uterin, medicul mi-a prescris orgametril, cate o tableta din ziua a 15a de ciclu pana in ziua 26. Mi-a spus ca orgametrilul este si contraceptiv, oprind ovulatia. As dori sa stiu, incepand din a cata zi este sigur ca nu raman insarcinata?
    Va multumesc
  •  
    • 1272 mesaje
    25 Mar 2006, 22:13
    0 0
    simona, nu se poate spune o data sigura cand nu mai ramai insarcinata!
    de obicei, ovulatia are loc cu 14 zile inainte de ciclul urmator, dar difera de la organism, la organism, difera chiar si de la o luna la alta. se poate produce ovulatia chair in a 7-a zi a cilului, poate avea locin a 14-a zi...
    poti determina asta cu ajutorul testelor de ovulatie, a temperaturii bazale, a mucusului cervical!
  •  
    • 2 mesaje
    27 Mar 2006, 16:03
    1 0
    Multumesc mult pentru raspuns. Dar ideea este ca deocamdata mai am niste probleme de tratat, iar Orgametrilul face parte din tratamentul prescris de doctor. In acest timp, adica inca vreo 2 luni, nu am voie sa raman insarcinata.Si mi s-a spus ca Orgametrilul este si contraceptiv. Intrebarea era cand isi face Orgametrilul efectul contraceptiv, dupa cate zile de folosire ...
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    27 Mar 2006, 17:23
    0 0
    Trebuia sa intrebi medicul.Citesc dese ori pe acest forum despre Eve care pleaca nelamurite de la doctor.Dragelor ,haideti sa nu mai fim asa...sa intrebam medicul INTOTDEAUNA si sa ne lamureasca ei,nu sa ajungem aici,sa ne lamurim reciproc.

Eu una zic ,ca si la celelalte contraceptive ca e sigur de tot dupa 7-10 zile de administrare.Citesc ca tu incepi sa iei de cand esti la ovulatie aceste pastile...asa ca nu stiu cum e in cazul acestor pilule.Ce scrie pe prospect?

Sper sa interviuna o Eva care a luat ce iei si tu si sa ne lamureasca.
    Innsanatosire grabnica!