urgent!!!!

•  
    • 63 mesaje
    25 Mar 2006, 12:59
    0 0
    Acum doua zile eram al prietenul meu si incepem noi si ne sarutam dar il vad ca nu prea are chef... ceea ce nu se prea intampla... dar nu i-am zis nimik... aseara din nou ... deja ma gandeam ce naiba are si al un moment dat imi spune ca nu stei ce e cu el ca pur si simplu :::: nu vrea si gata. a zis ca asa simte de parac ai-ar fi frica . nu poate si gata. a zi sca i s-a mai intamplat o singura data acum 5 ani. duap vreo doua ore s-a rezolvat problema dar chiar nu stiu ce a fost. de la ce poate fi. am stat si am analizt ce a mancat ce a baut dar nimik diferit de ceea ce consuma de obicei. de la ce poate fi. va rog help!!!
  •  
    • 25 mesaje
    25 Mar 2006, 15:08
    0 0
    draga eu chiar nu prea am inteles ce vrei sa spui si in ce ai nevoie de ajutor?
  •  
    • 74 mesaje
    25 Mar 2006, 21:39
    0 0
    nu stiu daca am inteles bine dar probabil este vorba de manifestarile stresului. Ar fi bine sa analizeze ce s-a schimbat in ultima vreme in viata profesionala, in familie, poate fi si numai astenia de primavara. Desi nu prea luam in considerare stresul, acest dusman invizibil dar foarte de temut, efectele lui sunt multiple, cu manifestari uneori de neinteles. Astept mai multe lamuriri sa va ajut pe amindoi
  •  
    • 63 mesaje
    26 Mar 2006, 22:57
    0 0
    mai mult ca sigur e din cauza stresului. are la firma o situatie mai dificila. ms mult.