poveste cu hepatita c

•  
    • 12 mesaje
    24 Mar 2006, 22:23
    0 0
    Buna ziua
    Am aflat ca am hepatita c absolut intamplator in luna iunie. Diagnosticul a căzut ca o bomba : Dg;.Hepatita cronica cu activitate necrotico-inflamatorie gradul IV(14) stadiul III(4) cu tendinţa cirogena.
    Din cauza ca boala a evoluat aproape asimptomatic am descoperit-o destul de târziu.
    Daca atunci când m-am dus la medicul de familie si i-am spus ca mă simt foarte obosita in loc de o reţeta cu vitamine ,îmi recomanda nişte analize aşa descopeream ca am hepatita c înainte sa am ficatul făcut praf.
    Daca in cele doua cazuri in care însărcinata fiind făceam nişte analize pentru ca aveam mâncărimi cumplite de piele ......
    Dar medicii la care m-am dus ,nu au reacţionat si au dat vina pe stres si pe apa plina de clor de la robinet si poate si-au spus ca sunt nebuna sau ipohondra ori mai degrabă nu le-a pasat.
    Asta nu o sa aflu niciodată ce ar fi fost daca…Si mai e un lucru pe care nu o sa îl aflu.niciodata.Ce om fara suflet si inconştient mi-a furat sănătatea ? Nu mai contează acum.
    Încerc sa merg înainte si sa nu mă mai gândesc ca din raţiuni pur financiare mi-a fost răpit dreptul la tratament si ,la sanatate..Dupa trei luni de tratament pa care l-am suportat destul de greu m-au declarat nonresponder deşi nr de viruşi a scăzut de la 5mil, la 2mil..
    Numai familia si cei f apropiaţi ştiu ca am hepatita c deoarece nu se fac campanii care sa informeze populaţia despre hepatita c si oamenii cred ca aceasta boala se ia doar daca te droghezi sau daca faci sex la întâmplare..Oameni buni de hepatita c va imbolnaviti daca aveţi contact cu instrumentar medical nesterilizat corect sau daca faceţi transfuzii cu sânge infectat.
    Mă tem sa îmi mai duc copiii la stomatolog si mă rog la Dumnezeu sa nu aibă vreun accident sa ajungă pe mana unor inconstienti...Eu nu spun ca toate cadrele medicale sunt criminale .Mai sunt si oameni buni care isi fac datoria. Supărata sunt pe sistemul sanitar dezastruos unde posturile de conducere se dau pe criterii politice si mai departe ştim cu toţii cine se imbogateste si cine e sacrificat.
    In România cel puţin 5% din populaţia tarii are hepatita c ,Sunt de doua ori mai mulţi ,de trei ori ,cine ştie? Din păcate nu te doare nimic pana iţi vomiţi ficatul si mori. Daca ai norocul sa descoperi boala înainte sa fie prea târziu te asteapta multe alte surprize neplăcute .Medicii sunt prea ocupaţi sa iţi ofere prea multe explicaţii.
    Daca vrei sa ştii mai multe despre hepatita c exista un forum cu adresa http://hepatita-c.myforum.ro/ cu oameni buni gata sa te ajute fara sa dorească ceva in schimb sau sa încerce sa iţi vanda vreun leac miraculos...Multa sănătate!
  •  
    • 92 mesaje
    26 Mar 2006, 09:59
    0 0
    Buna
    Si eu am patit la fel la varstade 4 ani printr-un vacin la gradinita. Acum am 38 de ani, pot sa spun ca m-am vindecat datorita reginului dar cal mai mult a contat dorinta de a ma face bine. An surferit foarte mult in copilarie din cauza ca nu am putut juca ca celalti copii dar nucidata nu am spus ca nu ma voi face bine. Asa ca va rg din tot sufletul cand avem probleme de sanatata si boala oricat de grea ar fi va rog nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu.
  •  
    • 92 mesaje
    26 Mar 2006, 09:59
    0 0
    Buna
    Si eu am patit la fel la varstade 4 ani printr-un vacin la gradinita. Acum am 38 de ani, pot sa spun ca m-am vindecat datorita reginului dar cal mai mult a contat dorinta de a ma face bine. An surferit foarte mult in copilarie din cauza ca nu am putut juca ca celalti copii dar nucidata nu am spus ca nu ma voi face bine. Asa ca va rg din tot sufletul cand avem probleme de sanatata si boala oricat de grea ar fi va rog nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu.
  •  
    • 98 mesaje
    26 Mar 2006, 20:20
    0 0
    buna! si eu draga mea in urma unei intervetii stomatologice m-am infestat cu hepatita Csi B.am urmat 2 ani tratament cu inerferon si,pegnitron si rbavirina. numai eu stiu cit am suferit!Amtinut un regim adecvat pt hepatita am incercat sa ma odihnesc si mi-a scazut ARN la 0{cantitatea virala}am aproape un an de cind am teminat tratamentul si ma simt binisor.Acum iau Langosa{silimarina 140g}si esentiale maninc ce imi prieste ma odihnesc mai mult maninc multe fructe legume, lactate sibeau ceaiuri hepatice de la plafar>Gindesc mereu pozitiv ma rog la dumnezeu sa-i pazeasca pe copii si pe toata lumea de boala!AI incredere in tratamentul cu pegniton si ribavirina fii optimista menajeaza-tecit poti atit cit fizic si psihic manica ce iti place {fara prajeli, acrituri, tocaturi, carne tocata, alcool,mezeluri din porc,etc}.NU dispera ca te vei face bine!Multa santate!