CANDIDA+TRICHOMONAS
-
3 1salut! in urma unui control ginecologic mi s-a descoperit CANDIDA+TRICHOMONAS. am impresia ca niciodata nu o sa mai scap de ele ptr ca mi s-a spus ca e cea mai naspa combinatie posibila si ca trebuie sa repet tratamentul de mai multe ori, cand ptr candida,cand ptr trichomonas. daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, ce sa fac sa scap de ele, deja am urmat 2 tratamente si nu am scapat de ele
... oare o sa raman toata viata cu ele? de la un timp ma mananca ingrozitor si e atat de frustrant! momentan nu am viata sexuala deci nu se pune in discutie reinfectarea de la partener... ce sa fac sa scap de boala mai repede?!?!!? va multumesc -
Ce tratamente faci?
Nu e deloc ok sa stai cu infectiile astea, trebuie sa faci neparat ceva sa scapi de ele, du-te la alt doctor! Infectiile astea duc la rani pe col!
Si eu am avut infectie cu tricomonas si m-am tratat cu metronidazol pastile si din fercire am scapat, chiar de la prima incercare! Candida e mai incapatanata, trebuie sa insisti! -
Draga mea,in primul rand trebuie sa mergi la un medic bun ptr ati prescrie un trat BUN.Tratamentul il urmezi trei luni la rand.Asta e secretul,cel putin la mine a mers.Deci in fiecare luna ,la aceeasi data te apuci de tratament.Asta e!Suntem femei si mai trecem si prin problemela astea.
Ai reactii adverse de la pastile,la mine s-au manifestat prin:gust metalic in gura si dureri de cap.
Stai linistita ca in luna 2 si 3 reactiile adverse dispar.
Mai aiurea e cu Candida.Tricomonas trece mai repede.Candida poate fi recurenta si necesita mai multa atentie.
Insanatosire grabnica,draga mea! -
si eu am avut trichomonas,am urmat tratamentul, si nu m-am mai dus la control decat dupa vreo 2 luni, si iar aveam.am incercat alt tratament si si-a facut efectul.acum mi-am facut din nou analize si nu am nimic dar am in schimb o scurgere cam suspecata si senzatie de disconfort la contact.ce poate sa fie? eu cred ca am o raceala puternica caci de cateva zile am si putina sangerare.
-
Draga mea, combinatia pe care o ai tu e una nefericita, dar destul de des intalnita. Nu stiu cu ce ai facut tratament, dar pot sa-ti spun ca de regula substanta activa cel mai des folosita in trtamentul trichomoniazei este metronidazolul (cel despre care o alta Eva spunea ca da un gust metalic). Ei, bine, acest metronidazol nu numai ca nu combate Candida, dar o si intretine sau o (re)activeaza. Singura substanta cu efect asupra ambelor afectiuni este nifuratelul, care se gaseste in medicamentul cu denumire comerciala de Mac Miror.
-
Medicamentul care da " gust metalic" este cel ptr Tricomonas,Fasygin-ul(Fasyginth) cam asa parca se numeste.A trecut inca din prima luna Tricomonas dupa medicamentul asta(in cazul meu)
Si ptr mine Macmiror-ul a fost inutil.
Ptr Candida am folosit Merclon (crema),Mycoheal 200 (supozitoare ) si Gyno-Travogen(ovul) si abia apoi mi-a trecut.Toate astea le-am folosit una dupa alta.
Nu stiu ce sa zic de sist. imunitar?!Chiar ajuta un trat de intarirea imunitatii?Eu fac Cantastin de 2 ori pe an si tot am neplaceri.Nu stiu ce sa zic...Se spune despre Cantastin ca ar proteja de HPV?Asa sa fie? -
Este esentiala marirea imunitatii si f util asocierea la tratamentul alopat a unui tratament cu produse naturale impotriva parazitilor .Am experienta in aceasta directie in utilizarea produselor de la firma CALIVITA , dar am mai recomandat odata si s-au stirnit furtuni impotriva mea. anunta-ma daca doresti informatii detaliate.
-
Buna si eu am fost diagnosticata cu thricomonas ( culmea sunt virgina) iar doctorita mi-a dat ratament cu ovule klion si metronidazol. nu stiu ce sa fac nu vreau sa iau ovulele i-am spus ca sunt virgina dar nu intelege ca nu pot lua ovulele. ce pot face? am consultat al medic si la fel mi-a spus ca sunt suspecta de thricomonas si mi-a dat doar metronidazol. Fara ovule. nu inteleg de unde am fost infectata de acest virus. Ma puteti ajuta cu un sfat sau o alta modalitate de tratament naturist pe langa cem medicamentos? Va rog sunt disperata