Argila

•  
    • 159 mesaje
    29 Oct 2002, 03:15
    0 0
    A folosit cineva argila pentru tratarea acneii etc?
    ??????
  •  
    • 250 mesaje
    29 Oct 2002, 05:21
    0 0
    eu o folosesc ca masca dar poti sa o si bei .Ca cura interna ajuta la dezintoxicarea organismului.
  •  
    • 6 mesaje
    30 Oct 2002, 18:46
    0 0
    eu folosesc argila atat extern cat si intern. numai cuvinte de lauda.
  •  
    • 159 mesaje
    1 Nov 2002, 02:19
    0 0
    Multam' fetelor!

kissesssss
  •  
    • 23 mesaje
    1 Nov 2002, 21:16
    0 0
    Si eu am folosit argila. Mai mult intern, dar din cand in cand mi-am pus si cate o masca. Pt a avea efecte externe, cred ca trebuie sa faci si o cura de dezintoxicare (sa bei argila). Atentie: argila nu se bea in perioada menstruatiei.
    Fluturas
  •  
    • 1708 mesaje
    3 Nov 2002, 09:55
    0 0
    Belga, draga, citeste de pe situl Formula As (www.formula-as.r, acolo s-a scris de multe ori despre tratamentul cu argila (intern si extern).

Te pupic !!
  •  
    • 159 mesaje
    3 Nov 2002, 20:27
    0 0
    Sarumana Angelito am citit dar as fi vrut sa aflu parerile fetelor,in urma "tratamentului".

merci
    kiss
  •  
    • 242 mesaje
    4 Nov 2002, 10:44
    0 0
    Angelito, unde fusesi ca te-am dus lipsa, si tie si a altor fete, bine ca ai aparut, haide, ce facem cu cazul lui Cocuta.
  •  
    • 151 mesaje
    4 Nov 2002, 17:51
    0 0
    Draga fluturas_11,
    Eu sunt la a treia cura de argila, dar crede-ma ca habar nu aveam ca nu se ia si in timpul menstrei. Vreau sa-ti spun ca ma aflu chiar acum intr-o astfel de situatie asa ca... Care este motivul pt. care nu trebuie sa faci aceasta cura in timpul menstruatiei? Da-mi, te rog mult, mai multe detalii, ca m-am cam panicat!
    Multumesc anticipat pt. raspuns,
    Mirela
  •  
    • 242 mesaje
    5 Nov 2002, 09:28
    0 0
    Mirela, ma bucur sa te vad, draga mea mii de scuze, se fac anchete la mine la serv. cine a vorbit la tel.si cit, si acum evitam convorbirile personale.
    Tu ce mai faci, care mai este atmosfera la tine. Si eu iau argila si ca si tine nu am tinut cont, dar nu intra in panica, nu este nimic grav, eu stiu ca trebuie evitat alcoolul.
  •  
    • 151 mesaje
    5 Nov 2002, 10:38
    0 0
    Nu se poate iar am uitat sa-mi scriu parola si numele si dupa un mesaj destul de consistent evident ca s-a sters dupa ce am fost anuntata ca trebuie sa ma login mai intai!!!
    'Neata Gabitule,
    Chiar imi puneam intrebari; am crezut ca m-ai uitat sau cine stie ce ti s-a parut si n-ai mai vrut sa vorbesti cu mine, ca pe forum te-am mai vazut, dar...Da' las ca a trecut!
    Imi pare rau sa aflu ce se intampla pe la tine, chestie care cred ca se va intampla si pe la noi, pt. ca am fost rugata sa tin o evidenta a telefoanelor, cine, la ce nr., cand etc. Asa ca...sper sa nu fie asta inceputul...!
    Asta e...vorba aia "bucurosi le-om duce toate"!
    Cat despre argila, vreau sa-i spun ca si data trecuta adica acum o luna, s-a intamplat tot intr-o perioada de..., dar nu am remarcat nimic spectaculos, dar nici nu stiam de chestia asta si m-am gandit ca nestiind nu am stiut nici ce sa urmaresc. In fine, cu alcoolul...nu prea ne avem la inima Bachus si cu mine!
    Hai o zi buna, si sper sa ne mai citim si, poate, sa ne si auzim undeva candva, macar de ziua noastra.
    Pupici,
    Mirela
  •  
    • 242 mesaje
    5 Nov 2002, 11:15
    0 0
    Mireli, ma bucur ca ne-am regasit, acum asta este situatia la serv.dar tu stii ca o minune tine doar 3 zile, asa ca vom trai si vom vedea, pe aici am mai postat dar am totusi un gust amar de la tot ceea ce s-a intamplat, vedem noi ce-o mai fi, iar despre argila, nici eu nu le am cu ale lui Bachus, dar am precizat, pentru ca in recomandarile ptr.folosirea argilei pe care le am eu doar asta este interzis, de cealalta treaba nu zice nimic.
    Pupici, si numai bine.
  •  
    • 23 mesaje
    11 Nov 2002, 19:38
    0 0
    Fetelor chiar pt aceasta interdictie v-am scris. Am citit si eu articolele publicate in F As si stiu ca acolo nu este specificat nimic de acest gen, dar in alta carte, parca "Argila, miracolul naturii", sau ceva de genul acesta, nu spune de ce nu este bine sa se consume argila in perioada menstruatiei, dar specifia clar la punctul interdictii aceasta perioada. Oricum argila nu trebuie luata incontinuu, deci programati-va pauzele in aceasta perioada.
    Kiss you all, Fluturas