o intrebare pt fete...
-
0 0O intrebare doar pt fete pt k sunt atatia barbati care nu prea au ce cauta pe aici...nu conteaza....fetelor,de 3 saptamani mi-am facut cauterizare de col,am avut o rana pe col care nu se vindecase prin tratament si a trebuit sa recurg la asta... precum stiti, voi, stiutoarelor
6 saptamani fara act sexual..insa s-a intamplat sa nu-mi dau semaa ce fac cu iubi meu..sa ne lasam purtati de val si sa intre doar "capul" ,yo stiu...sa zic pana in 4 cm....credeti ca mi-a afectat??IMI e tare frica!!Vreau sa ma fac bine...pe 10 knd fac 2 ani cu iubi meu ma duc la doctor si o sa-mi spuna daca s-a refacut sau mai trebuie sa stau 2 saptamani...am auzit la unele dintre voi ca nu v-ati refacut si ati mai facut o cauterizare apoi ati ajuns la conizare
(parca)..imi e tare frica...
Va rog spuneti tot ce stiti despre ce am voie si nu..mai am aproape 3 saptamani de "stat"..pana ma duc la doctor....hm...am inteles ca sex oral are voie sa primeasca "fofo"
...dar tot nu stiu sigur...ajutati-ma pt ca e tare greu....va multumesc mult si va pupik -
eu cred ca ar fi fost bine sa nu faci nimic daca asa ti-a recomandat medicul...sexul oral, mangaierile sunt permise nu iti dauneaza cu nimic. eu am avut o simpla infectie urinara si un chist de 3 cm si nu am avut voie 2 sapt sa am contact, la tine fiind mai grav nu ai avut voie mai mult timp...dar poate nu s-a intamplat nimic grav .mai bine ii zici medicului ca el stie cel mai bine ce sa-ti zica. succes
-
eu cred ca ar fi fost bine sa nu faci nimic daca asa ti-a recomandat medicul...sexul oral, mangaierile sunt permise nu iti dauneaza cu nimic. eu am avut o simpla infectie urinara si un chist de 3 cm si nu am avut voie 2 sapt sa am contact, la tine fiind mai grav nu ai avut voie mai mult timp...dar poate nu s-a intamplat nimic grav .mai bine ii zici medicului ca el stie cel mai bine ce sa-ti zica. succes
-
Eheee..Am avut si eu "probleme "de genul asta cand am facut electroexcizia ...Nici nu prea rezistam tentatiei..Dupa o greseala de genul asta am sunat-o pe doctorita ...Stii ce mi-a zis : daca am putut sa o fac si nu am simtit nici o durere ..inseamna ca colul meu s-a vindecat ...pentru ca altfel ..ea imi garanteaza ca nu as fi reusit nimic ..Deci , daca ai trisat un pic , dar nu ai simtit nici durere , nici jena ..nici altceva ..inseamna ca nu s-a intamplat nimic rau ..ASta nu inseamna ca poti sa mai incerci...Mergi la un control intai ..Eu eram cam dupa o luna cand trisam...
-
Multumesc mult pt raspunsuri,stiu ca am gresit si ca trebuia s ama controlez,dar....ms temola si maddy sincer mi-ati luat o piatra de pe inima intr-un fel sau altul...
(nu m-a durut nimik,a intrat cum am mai zis km 4 cm cel mult...) ..simtome(pt ambra)..hm..eu nu am avut nu stiu sigur daca poti avea simtome..eu am facut rana asta pe col din cauza unui virus ,nu stiu cum se numeste,si doar secretia era un pik mai inchisa,insa doctorul mi-a zis k e din cauza virusului...mai bine du-te la o consultatie ca sa fii sigura.va pupik.ms mult -
Fetelor mai am o mare problema..defapt ar fi vreo 2....trec de una dau de alta...
Am purtat acum cateva zile o preche de blugi stramti si m-au deranjat rau la "fofo" si de atunci abia merg..."buzitele" si "aripioarele" lu' fofo sunt super iritate ,dor la orice atingere cat de usoara..nici nu suport chilotii,trebuie sa merg cracanata si atunci tot nu-mi e bine...ce pot face?nu mai suport..au trecut deja cateva zile...
pls ajutati-ma..a doua problema aseara dupa dus..am observat ca in inauntrul lu' "fofo" erau ca niste bobitze mici mici de hartie albee..imbibate in secretie..insa nu era hartie..cel putin nu cred si nici nu ar fi avut cum sa ajunga acolo...iar hartie igienica eu nu am decat roza..asha ca....nu stiu ,imi e tare frica m-am speriat rau...trebuie sa merg la doctor peste 2 saptamani si ii voi spune si dansului dar pana atunci poate imi dati un sfat..pls...va pupik....va rog sa-mi raspundeti... :*