Doresc informatii!

•  
    • 8901 mesaje
    23 Mar 2006, 09:24
    0 0
    Maseluta de minte isi face loc sa iasa si am dureri de gat,gingie si cap.Ce-mi sugerati sa iau?Adica mai tare m-a durut aseara iar acum dupa ce m-am trezit ma simt mai bine.Voiam sa stiu cate masele de minte ne ies?Eu stiam ca una,dar o prietena insista ca trebuie sa iasa 4.Cat dureaza acest proces de crestere?Adica ,cat o sa ma chinuie?Va multumesc!
  •  
    • 452 mesaje
    23 Mar 2006, 09:46
    0 0
    Buna! dupa cite stiam este de bine cand incep sa apara meselutele de minte, si e intr-un fel e rau...pentru ca sunt dureroase.Si durata acestei dureri este c-am in jur de 3 zile, pina maseaua iese la suprafata si se acomodeaza cum ii place ei.Daca durerile sunt insuporabile pentru tine ar fi foarte bine sa te adresezi la un cabinet stomatologic, si iti poate face o micro operatie,adica o mica taietura care sa ajute maseaua sa iasa fara a mai avea tu acea durere,sau tot cei de la cabinet iti pot ofer ceva informatii cum poti scapa de durere.Cel putin mie cind mi-a iesit maseua de minte am rezistat 2 zile si cind m-am hotarit sa plec intr-a 3-a zi la stomatolog, era prea tirziu pentru ca era prezenta deja in rindul celorlalte maselute si pina seara imi trecuse si durerea.
  •  
    • 1259 mesaje
    23 Mar 2006, 09:49
    0 0
    Adina mergi la doctor .Acum sunt metode noi de tratate a maselelor de minte .
  •  
    • 35 mesaje
    23 Mar 2006, 10:05
    0 0
    trebuie sa ti creasca 4 masele de minte. mie atatea mi au crescut.insa nu am avut dureri f mari