o problema care ma supara!
-
0 0de ceva timp ,ma inervez foarte tare incat as lovi ,este un sentiment tare aiurea ma enervez din orice si nu ma pot controla in nici un fel ...(este drept ca am avut parte in viata de multe probleme)
dar as vrea sa fiu si eu calma dar nu pot ! nu mai rezist cu nervi va rog sa-mi dati un sfat va rog mult ....... -
Draga cotizo, sfatul meu este sa incerci sa te linistesti si mental si fizic incercind sa nu te te lasi dusa de val, de stress, de orice detaliu care te supara, sa cauti sa bei ceai de tei, in special, care te linisteste, dar si de menta, sa faci o cura de fructe, apoi minerale si vitamine, poate si Magne+B6, care ajuta la protejarea celulor nervoase, dar si sprijin in stari de stress si deprimare... polen si miere de albine, spirulina.. si sa faci multa miscare in aer liber, sa iti oxigenezi creierul, sa te bucuri de primavara.. si poate un sfat pt sufletul tau, incearca sa citesti niste rugaciuni, sa mergi la o biserica si sa te rogi pt linistea ta.. sint sigur ca iti va fi de folos. Iti doresc sanatate si sa auzim numai de bine.
-
cotizo draga, manifestarile ce le descri nu sunt decit urmarile stresului, deci trebuie sa iti intaresti sistemul nervos in fata acestui inamic de care nu ne putem ascunde. In primul rind, un regim de viata sanatos, marcat prin odihna suficienta, fara nopti pierdute, miscare sistematic, la o sala sau, cel putin de 2 ori pe saptamina plimbari in aer liber, in pas alert, de minim 30-60 minute;alimentatie bogata in fructe si legume crude dar, pt ca acestea sunt de calitate indoielnica datorita chimizarii atit a agriculturii cit si a industriei de prelucrare, completarea dietei cu suplimente alimentare .Calitatea acestora nu este uniforma pe piata, de aceea e f util sa alegem ce este mai bun, in raportul calitate- pret.
Nu dispera, aplicarea acestor sfaturi am facut-o de ani de zile si, desi pot spune ca am probleme fff multe, fac fata cu succes venirii primaverii cu slabiciunile ei. -
poti sa ai probleme hormonale. Fa-ti niste analize sa vezi cum stai cu hormonii. Sunt analize de sange. Excesul de progesteron duce la forma de nervi care duce la dorinta de a lovi. Excesul de estrogen duce la depresii cu plans, isterie, suparare de la orice vorba.
Nu intotdeauna stresul este cel care produce chestiile astea. Stiu ce spun ca eu am avut probleme cu excesul de estrogen.
In sarcina scade estrogenul si creste progesteronul. Din cauza asta apar depresiile furioase ale gravidelor. -
cotizzo draga, revin si te sfatuiesc sa iei in serios rolul stresului in viata noastra de fiecare zi; desi pare , aparent, o prostie, stresul este cauza dezechilibrelor hormonale de care mai amintea cineva, pt ca datorita stresului creste masiv consumul de vitamine , minerale, oligoelemente, pe care organismul nu le primeste din alimente,; apar astfel carentele care duc la functionarea defectuosa a glandelor interne( dezechilibre hormonale), dar si a unor organe; asa ca , lasat la voia intimplarii, stresul poate provoca numeroase boli cardiovasculare, ulcer, obezitate dar si diferite forme de cancer, ceeace nu e de dorit.Daca nu ai alta sursa de informatii, te pot sfatui din experienta mea unde trebuie sa te adresezi pt a-ti fi bine.
-
as vrea din suflet sa ma tratez treptat am vointa , dar as vrea ceva medicamente care treptat sa ma ajute pt a fi mai calma cred ca am ajuns deja sa fiu floricica parca nu ma mai suport eu pe mine ................groaznicsi! astept sfaturile tale pt a incepe sa fac ceva in privinta asta multumesc pt tot ..