interventie chirurgicala-FISTULA PERIANA

•  
    • 62 mesaje
    23 Mar 2006, 00:37
    1 0
    Buna evelor. Am si eu o mare problema: vinerea trecuta m-am operat de fistula perianala!Ati trecut prin asa ceva? Ce pot face sa nu mai recidiveze? Ce pot face sa ma vindec mai repede, ptr ca de luni merg la munca si acolo, buba mea nu e prea frumoasa! Ma spal numai cu ceai de pelin, coada soricelului, am scaune normale, nu ma constip, dar am cateva fire care ma jeneaza tare. Sotul meu spune ca undeva, intr-o parte e ceva alb, ca o pojghita de puroi. Oare se poate? Stiti de existenta vreunui unguent ? Am oare voie sa pun unguent acolo? Un fir deja a cazut, dar nu ca s-ar fi topit, a cazut exact asa cu lat cum a fost legat! Daca stiti despre ce vorbesc si daca ma puteti ajutati cu un sfat , va multumesc si va raman vesnic indatorata! Multa sanatate!
  •  
    • 1259 mesaje
    23 Mar 2006, 09:47
    3 3
    Susy, imi pare ff rau de tine , este o boala urita . Cine ti-a ziz sa te speli cu ceaiuri . Nepotelul meu a suferit de asa ceva la virsta de un an si 2 luni . Am suferit alaturi de el. A rebuit sa-l operam de 2 ori pentru ca a recidivat . Fiind baietel si mic am avut emotiii mari cu el . Acum este bine . Doctorul Fosamoxa de la spitalul Budimex ne-a sfatuit sa-l spalam dupa fiecare scaun decit cu apa de la robinet nu ceaiuri , nu creme nu antiseptice . Iti repet ca dupa a doua operatie ia mai aparul un punc galben cum spui tu ca ti-a aparut si tie , dar ia trect iar acum nu mai are nimic decit o cicatrice mica. La el a aparut aceasta fistula in urma unei diarei putrnice . A aparul ca un furuncul care o doctora haioasa scuza-mi cuvintele la stors ca pe cos. Ce am mai tras cu el pina acum , de fapt si acum il spalam dupa fiecare scaun . Acum face 4 ani si stie si ne spune ca nu mai are nimic. Este o crema pe baza de galbenele si propolis cu care il ungeam daca se inrosea din cauza pampersilor si care cred ca ia ajutat mult atunci cind era mic . Incearca si tu aceasta crema nu este scumpa si cred ca se gaseste la plafar. Iti trebuie multa rabdare .
  •  
    • 62 mesaje
    23 Mar 2006, 10:33
    0 1
    Merci tare mult doica! Medicul chirurg care m-a operat mi-a spus sa ma spal numai cu ceaiuri de pelin, coada calului, musetel. O colega imi spune despre o solutie de la farmacie BETADINA. Oare o fi bine sa ma spal cu ea? Zice ca e cicatrizanta si antiseptica. Nu mai stiu ce sa folosesc si ce sa nu folosesc. Cert este ca hartia igienica nu mai are ce cauta in viata mea! Iti multumesc inca o data, si o sa merg la farmacie sa cer unguentul despre care mi-ai spus. Multa sanatate tuturor!
  •  
    • 1259 mesaje
    23 Mar 2006, 13:20
    0 0
    In sfirsit cred ca ma lasa sa-ti raspund de data asta . Este buna si betadina , dar sfatul meu este sa incerci sa stai cu acel loc neacoperit ca sa se usuce la aer. Si noi am folosit betadina pentru copil atunci cind nu stiau medicii ce are copilul si ne spuneau ca nu-l ingrijim bine si a facul de la manichiura feteimefei mele , Am fost ff suparati ca nu stiam de ce nu i se mai inchide si tot sparge . Pina a citit fata niste carti si si-a dat seama ca este fistula perianala ca ei , doctorii spuneau timpenii.Doamne bine ca am scapat, ca s-a facut bine copilul.Msi scrie-mi
  •  
    • 533 mesaje
    23 Mar 2006, 21:51
    0 0
    unguentul Carpicon, produs natural realizat de firma ROMDAN - Bucuresti, Calea Plevnei nr. 141, tel. 01/637.72.97.nu stiu daca nr.mai este valabil dar incearca la 931
  •  
    • 62 mesaje
    24 Mar 2006, 10:18
    0 0
    Va multumesc din inima pentru mesaje le voastre. Pe zi ce trece ma simt mai bine, si intr-adevar c...l meu incepe sa arate din nou asa cum trebuie. Va doresc multa sanatate voua si celor dragi voua!
  •  
    • 3 mesaje
    13 Aug 2011, 01:36
    8 2

Ma numesc CRISTI,si am suferit de fistula perianala din anul 2007pana in2010,am trecut prin 6 interventii
    (am fost la pomul laudat cel care face reclama in ziar,
    mi-au luat banul si nici macar nu mi-au spus ca ,am fistula.)
    Am fost operat de profesori doctori,sef sectie de spital renumit), dar de fiecare data cand ajungea sa se inchida ,ramanea o mica gaurica care supura.
    Eram disperat si descurajat,nu mai credeam sa scap de aceasta nenorocire.DAR dupa ultima interventie printr-o cunostinta am ajuns la doctorul SORIN ANDREI
    de la CLINICA MEDIPROCT (clinica o gasiti pe net).M -a operat cu laserul apoi a cicatrizat rana ,NU ESTE RECLAMA,va pot arata cum este locul operat.
    Au trecut doisprezece luni si totul este ok.
    INCERCATI CU INCREDERE SI AVETI INCREDERE IN CE SPUNE CA NU DOAR VORBESTE DIN CARTI ,DANSUL CHIAR STIE CE FACE.