biorezonanta magnetica
-
0 0la noi au aparut mai multe cabinete care fac asta, voi ce stiti?? ati fost la o astfel de consultatie?
am gasit si un site: http://www.biomedica.ro/
iti pune ceva electrozi pe corp si esti conectat la un calculator, si "scaneaza" pe rand toate organele.
am inteles ca dureaza cam 20 de minute dar iti pot spune toate afectiunile din organism...cica aparatul e conceput pt. statiile orbitale unde nu exista medic??
ce parere aveti???? ati auzit de asta??
(sa nu confundati cu RMN) -
diagnosticarea este exacta cu astfel de aparat.
eu m-am testat cu un aparat mai simplist (care nu avea acel monitor ca sa-ti poti vedea si tu hibele si nici nu primeai acel raport)
Am dorit sa fac o astfel de examinare acu 2 ani dar pretul mi s-a parut foarte mare si am renuntat. Vad ca astfel de aparate s-au inmultit asa incat o mai fi scazut pretul unei consultatii.
Daca vei ajunge pe acolo da-mi si mie de talii. -
Eu am fost in noiembrie 2004, la Viperia (parca asa se numea...) ...
Ce sa zic...interesant, intr-adevar. Mi-a descoperit colesterolul super-matit, probleme la plamani, bila, mi s-a prescris un tratament naturist cu un milion de plante, tincturi, prafuri, etc., etc. ... L-am urmat 1 luna dupa care am renuntat pentru ca era mult prea complicat pentru mine (cum eu plec dimineata si ajung seara acasa)
Eu mai mult ma dusesem sa-mi spuna ceva de problemele mele hormonale, la vremea aia eu eram perfect convinsa ca am cancer...ehe, chestii serioase
Oricum, am inteles ca problema mea cea mai mare e mancarea cu E-uri (adica mezeluri, biscuiti, prostii din astea din comert) si trebuie NEAPARAT sa-mi schimb modul de viata, adica : sport, baut apa la greu, mancat numai legume, fruncte, ierburi, evitat stress, dormit 8 ore pe noapte ...exact ce nu fac eu nici in ziua de azi, din pacate.
Duceti-va, poate va ajuta cumva si daca aveti si vointa de a aplica ceea ce va spune acolo va fi perfect!
Numai bine! -
Eu am fost anul trecut (http://www.trisan.ro/ro/servicii.htm).Costa destul de mult si nu am fost super-incantata. Adica unele le-au nimerit, altele nu. Trebuie sa mai fac niste terapii la ei dar am renuntat din motive financiare. Am preferat cu banii astia sa fac mai multe sedinte de Reiki.
In fine, nu cred ca e tzeapa, dar ma asteptam la mai mult... -
uite, Raphael Medica (este in Pipera la capatul tramvaiului 16 )are un aparat de biorezonata pe principiul asta dar pentru a micsora pretul consultatiei nu-ti mai listau acel dosar.
Diagnosticarea este foarte precisa, iar tratamentul cu produsele lor (ceaiuri, tincturi si ce-or mai avea) e destul de laborioasa. Cateodata poate dura si 2 ore. (Asta in cazul ca nu sunt multi programati).
Pentru a sti cum stai cu sanatatea si pe unde trebuie sa mai umbli (daca ai dubii) e bine sa faci si o astfel de diagnosticare.
Anul trecut a fost 70 RON, dar anul asta nu mai stiu cat este. Oricum, stiu ca aveau si preturi separate (adica doar pentru consulatie cu aparatul, pentru interpretare, pentru prescriere de produse.) -
fetelor, merita un astfel de test, dar depinde unde il faci si ce anume se recomanda in cabinetul respectiv. Desigur ca un tratament care iti ocupa tri ore pe zi cu prepararea nu poate fi util cind sintem plecate de acasa de dimineata pina seara. Eu am gasit un cabinet unde se recomanda suplimente alimentare, produse homeopate, tratamente de reechilibrare energetica si pot sa spun ca ma simt mult mai bine dupa ce am urmat numai o luna din cele trei recomandate tratamentul.Eu zic ca merita , mai ales ca pretul e accesibil pt toata lumea:75 ron test si 4 sedinte tratament 120 ron.