sarcina
-
22 Mar 2006, 21:280 0este adevarat ca daca ai lipsa de fier(eu am anemie)si lipsa de vitamina e nu poti ramane insarcinata? mentionez ca doresc sa raman insarcinata si de 3 ani nu am reusit.am facut tot felul de investigatii si degeaba.sotul meu este ok.urmeaza sa mai fac o salpingografie la sf.lunii aprile .daca stie cineva raspunsul la intrebarea mea va rog sa imi rapundeti.multumesc
-
24 Mar 2006, 13:11eu am avut o cunostinta care avea lipsa de fier si a incercat de multe ori sa ramana insarcinata, ramanea dar nu putea pastra copilul, il pierdea dupa cateva luni de sarcina. Tot timpul se simtea slabita, lesina, dar uite ca a ajutat-o Dumnezeu si pana la urma a nascut. Dar a facut tratament cu fier si vitamine. Intreaba si tu un medic si ia fier daca ai anemie. succes
-
24 Mar 2006, 13:35multumesc extravaganza poate o sa am si eu norocul prietenei tale.o sa mai fac un set de analize ale sangelui si o incep iar tratamentul cu fier.sper sa revin cu vesti bune
-
24 Mar 2006, 15:16Si eu stiu acelasi lucru
oti ramane dar poti piede sarcina sau copilasul poate veni pe lume cu probleme.De aceea e bine sa fc un trat. inainte si apoi sa te pregatesti ptr a fii mamica!
Iti tin pumnii!Multa sanatate! -
26 Mar 2006, 19:04multumesc tey .sper sa revin cu vesti bune cat mai curand .va tin la curent.pupici