masaj multumesc madalina

•  
    • 7 mesaje
    22 Mar 2006, 15:41
    0 0
    bai fetelor, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ce am aflat de la voi prin intermediul acestui forum. Stiti ce, in afara de sfaturi si alte multe am contactat-o pe madalina saptamana trecuta, a dat un mesaj ceva de genul ca nu poate sa-si deschida un cabinet.......etc......bai fetelor, e super
    se vede ca o face din placere, la pretul asta vine si la tine acasa, are uleiurile ei, si dupa aia te simti super. e super, e o tipa f de treaba si vb cu ea despre orice, v-o recomad din tot sufletul. sincer. merita si sincer imi pare rau sa vad ca la cabinete nu gasesti persoane care sa se gandeasca la tine si altfel decat la un client si la banii pe care-i obtine dupa urma ta, parca esti decat o sursa de exploatare............pupici dulci
  •  
    • 275 mesaje
    22 Mar 2006, 15:52
    0 0
    speranta, cum o pot contacta si eu pe prietena ta?sincer, mi s-a recomandat masajul in urma unui accident avut acum cativa ani.
    crezi ca imi poti da mai multe amanunte la chano_ya@yahoo.com ?
    multumesc
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    22 Mar 2006, 16:52
    0 0
    cred ca esti aceeasi persoana si te loghezi cu 2 adrese diferite.Iti faci singura reclama.
  •  
    • 27 mesaje
    23 Mar 2006, 11:12
    0 0
    ce imaginatie bogata a..............
    cred ca esti frustrata de ceva
  •  
    • 162 mesaje
    23 Mar 2006, 19:36
    0 0
    buna! Am citit si eu mesajul..ce este rau sa scrii despre cineva care face bine ceva?chiar trebuie sa fiti mereu sceptice??????