POSTINOR HELP

•  
    • 270 mesaje
    22 Mar 2006, 13:28
    0 0
    fetelor am o problema am luat saptamana trecuta postinor dupa un contact sexual neprotejat el nu a ejaculat in mine dar cred ca au sarit stropi nu radeti...asta e si a doua zi dupa am luat postinor si a doua tableta la 12 ore dupa prima.pana azi dimineata nu am avut nimic si cand ma trezesc ce gasesc?o scurgere maronie care nu a mai trecut dse atunci si care se manifesta aproape ca menstruatia.problema e ca mi+a venit prea devreme cam cu 11 zile mai repede...credeti ca e de la postinor?sau nu e menstruatie si e altceva mai grav? please help ca maine ma duc si la doctor darvoiam si parerea voastra.multumesc mult
  •  
    • 2039 mesaje
    22 Mar 2006, 14:04
    0 0
    E absolut normal. Postinorul provoaca menstruatie. Ai citit prospectul? Scrie si acolo ca dupa aprox 5 zile apare o sangerare. Ar trebui a iti treaca in cateva zile.
  •  
    • 270 mesaje
    22 Mar 2006, 14:49
    0 0
    merci de raspuns.am citit prospectul dar de la atatea ganduri nu mai stiam daca menstruatia era normala sau nu.acum stau si ma gandesc daca o sa am menstruatie normala luna viitoare sau se mai deregleaza si aia...voi ce stiti de asta?multumesc inca o data
  •  
    • 2039 mesaje
    22 Mar 2006, 14:57
    0 0
    Depinde de organismul tau. In prospect am vazut ca scrie ca menstruatia va veni normal in urmatoarea luna insa eu am auzit multe persoane carora le-a intarziat sau le-a venit mai devreme. Cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina, e cel mai sigur. Incearca Clear Blue. E 180000 parca si e printre cele mai sigure.
    Bafta!
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    22 Mar 2006, 15:57
    0 0
    Nu avem de ce sa radem Miriam.Se mai intampla!Si eu cred ca e de la Postinor.Mie nu mi s-a intamplat dar am auzit o multime de femei plangandu-se de efectul asta secundar.
  •  
    • 270 mesaje
    22 Mar 2006, 16:40
    0 0
    va multumesc pt pareri si aveam si eu de gand sa fac un test sa fiu sigura sper sa treaca menstruatia asta inopinata si sa revina lucrurile la normal.eu am mai luat in trecut postinor dar nu am avut aproape deloc reactii secundare doar dureri de ceafa.sper sa fie totul ok...
  •  
    • 270 mesaje
    22 Mar 2006, 22:34
    0 0
    e adevarat ca trebuie sa astept2saptamani inainte de a face testul de sarcina?asta chiar nu stiu si daca e asa,trebuie sa il fac miercurea viitoare sa fiu sigura.deocamdata se pare ca pseudo menstruatia mea s a mai orpit sper sa dispara..