masaj la domiciliu
-
22 Mar 2006, 13:200 0buna fetelor, ce ziceti imi dati si mie o mana de ajutor daca puteti?
uite cum sta treaba: acum trei ani la insistentele mamei si dat. faptului ca imi face mare placere sa vad cum datorita "manutelor mele" dupa o sedinta de masaj altfel se simte o femeie, am facut o scoala de masaj pentru a obtine si o diploma.
Prin ziare se gasesc decat anunturi care implica si un fel de "prostitutie" daca intelegi ce vreau sa spun, asa ca am renuntat la ideea asta si mi-am cautat cliente in particular. Acum am cateva cliente la care merg acasa pentru sedinta de masaj dar imi doresc foarte mult sa-mi extind aceasta activitate, deoarece am un vis de implinit. Acela de deschide propriul meu cabinet si de a face mai multe femei mai fericite si mai frumoase. Daca cunoasteti vreo amica sau mama sau etc. interesata de sedinte de masaj: de relaxare, terapeutic, de infrumusetare, anticelulitic, facial si chiar reflexoterapie va rog recomandati-ma pentru ca va asigur ca merita si ca rezultate si ca pret. Sedinta de masaj dureaza o ora si merg la domiciliul clientei, iar uleiurile si cremele folosite sunt de cea mai buna calitate si sunt folosite in functie de rezultatul pe care vreau sa-l obtin. Sunt din Bucuresti si ma numesc Madalina:0727.885.440
va multumesc fetelor si contez pe ajutorul vostru