CREMA DE CORP PT GRAVIDE?
-
1 0am inteles ca nu sunt recomandate toate cremele de corp pt gravide?ce anume este interzis ca sa stiu de ce sa ma feresc cand imi voi cumpara o crema de corp.deja am un de la Coop-lotion pour le corps BELDAM-si la ingrediente scrie asa :aqua; carthamus tinctorius; cetearyl isononanoate; glycerin; peg-20 methyl glucose sesquistearate; tocopheryl acetate; panthenol; trilinolein; triolein; trilinolenin; tripalmitin; tristearin; triarachidin; hydrogenated cocoglycerides; parfum; cetyl alcohol; stearyl alcohol; carbomer; dimethicone; sodium hydroxide; hexyl cinnamal; limonene; butylphenyl methylpropional; hydroxycitronellal; linalool; coumarin; citronellol; geraniol; benzyl salicylate; alpha-isomethyl ionone; citral; amyl cinnamal; isoeugenol; benzyl benzoate; hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde; eugenol; benzyl cinnamate; phenoxyethanol; methylparaben; butylparaben; ethylparaben; propylparaben.
uhhhh gata ,,, cam mult ,,,
vreau sa stiu daca dauneaza cu ceva daca ma dau cu orice crema de corp sau de ce trebuie sa ma feresc.
va pup pe toate -
babyyy trebuie sa-ti cumperi crema impotriva vergeturilor, speciala pt gravide. eu mi-am luat mamma donna de la chicco speciala pt sani, burta si coapse. toate prietenele mele care au fost insarcinate au folosito si au fost super multumite de ea. costa in jur de 600.000. daca ti se pare scumpa poti ruga farmacistele sa-ti prepare o crema care sa contina neaparat vitamina a si e, lanolina si parfum.