CREMA DE CORP PT GRAVIDE?

•  
    • 364 mesaje
    21 Mar 2006, 22:44
    1 0
    am inteles ca nu sunt recomandate toate cremele de corp pt gravide?ce anume este interzis ca sa stiu de ce sa ma feresc cand imi voi cumpara o crema de corp.deja am un de la Coop-lotion pour le corps BELDAM-si la ingrediente scrie asa :aqua; carthamus tinctorius; cetearyl isononanoate; glycerin; peg-20 methyl glucose sesquistearate; tocopheryl acetate; panthenol; trilinolein; triolein; trilinolenin; tripalmitin; tristearin; triarachidin; hydrogenated cocoglycerides; parfum; cetyl alcohol; stearyl alcohol; carbomer; dimethicone; sodium hydroxide; hexyl cinnamal; limonene; butylphenyl methylpropional; hydroxycitronellal; linalool; coumarin; citronellol; geraniol; benzyl salicylate; alpha-isomethyl ionone; citral; amyl cinnamal; isoeugenol; benzyl benzoate; hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde; eugenol; benzyl cinnamate; phenoxyethanol; methylparaben; butylparaben; ethylparaben; propylparaben.

uhhhh gata ,,, cam mult ,,, vreau sa stiu daca dauneaza cu ceva daca ma dau cu orice crema de corp sau de ce trebuie sa ma feresc.

va pup pe toate
  •  
    • 1272 mesaje
    22 Mar 2006, 09:02
    0 0
    nu stiu cum e in romania, dar unde locuiesc, si cred ca si in romania, sunt creme produse de diferite firme, chiar se numesc creme pentru gravide!
    de exemplu milupa, e firma existenta si pe piata romaneasca, produce creme pentru gravide!
  •  
    • 1946 mesaje
    22 Mar 2006, 09:46
    0 0
    babyyy trebuie sa-ti cumperi crema impotriva vergeturilor, speciala pt gravide. eu mi-am luat mamma donna de la chicco speciala pt sani, burta si coapse. toate prietenele mele care au fost insarcinate au folosito si au fost super multumite de ea. costa in jur de 600.000. daca ti se pare scumpa poti ruga farmacistele sa-ti prepare o crema care sa contina neaparat vitamina a si e, lanolina si parfum.
  •  
    • 725 mesaje
    22 Mar 2006, 10:24
    0 0
    cred ca fara parfum ar fi mai bine. Eu nu-s gravida dar prefer cremele fara parfum.
  •  
    • 364 mesaje
    22 Mar 2006, 10:35
    0 0
    mersi fetelor , citisem eu ceva pe net despre creme pt gravide insa am crezut k cea cu care ma dau e destul de buna, insa m-a speriat faza cu chimiklele si nu vreau sa risc , va pup
  •  
    • 1946 mesaje
    22 Mar 2006, 10:59
    0 0
    lanolina miroase urat si din cauza asta trebuie sa fie un pic parfumata.
  •  
    • 220 mesaje
    22 Mar 2006, 15:46
    0 0
    si eu am folosit tot Mamadonna de la Chicco si am fost ff multumita> Desi sunt genul care face vergeturi, am cateva de la slabit, in perioada sarcinii nu am facut nici macar una!!! Asa ca daca vrei o crema f buna, foloseste-o cu incredere.
  •  
    • 1013 mesaje
    6 Apr 2006, 21:58
    0 0
    crema respectiva se gaseste numai in farmacii?am sa o caut ,nu mi se pare exagerat de scumpa pt scopul in care este folosita,eu auzisem de una care ar costa vreo 2 mil...
  •  
    • 220 mesaje
    6 Apr 2006, 22:29
    0 0
    Da, eu o cumparam de la farmacie, era vreo 400 mii, acum nu mai stiu. Parca de la SensiBlu o luam. Sper sa o gasesti si sa fii multumita!
  •  
    • 101 mesaje
    7 Apr 2006, 19:28
    0 0
    Eu folosesc ulei de migdale si imi place pt. ca mi se pare f. usor de intins pe piele. Mai foloseste cineva? O sa iau s o crema de la Chicco daca spuneti ca e asa de buna