Menstruatie prea devreme ???

•  
    • 82 mesaje
    21 Mar 2006, 12:44
    0 0
    Buna Evelor
    Am o problema . Astazi se pare ca mi-a venit menstruatia desi sunt doar 21 de zile !!! De fapt nu este chiar asa cum ar trebui -este ceva maro ...
    Gravida nu pot fi cu siguranta (nu stiu asat mi-a trecut prin minte) dar pe 06 martie am facut un test papanicolau ,(rezultatul il iau luni )poate influenta faptul ca am facut control cu ceva ?
    multumesc mult
    ce poate fi ? sunt ingrijorata ....
  •  
    • 60 mesaje
    21 Mar 2006, 14:41
    0 0
    Ai grija,stiu ca ai zis ca nu poti fi gravida, dar eu asa am patit cand am fost. O sa vezi ce iti spune la Papanicolau, de fapt tu de ce l-ai facut? Control de rutina?Sau aveai ceva probleme?
  •  
    • 1272 mesaje
    21 Mar 2006, 14:53
    0 0
    eu zic sa nu-ti faci probleme! mi s-a intamplat sa-mi vina menstruatia mai devreme, si mai ales, daca la inceput este ceva maroniu, se datoreaza unei mici raceli!
  •  
    • 82 mesaje
    21 Mar 2006, 15:19
    0 0
    M-am obisnuit sa fac papanicolau in fiecare an .am 30 de ani .
    abia astept sa vina ziua de luni .
    sper sa nu am nimic grav si sa vina doar mai devreme . la control a zis ca sunt bine si sa vedem si pap-ul
  •  
    • 82 mesaje
    21 Mar 2006, 15:22
    0 0
    Clar este menstruatie , e mai mult si maro .
    Oricum de cand am oprit pastilele nu mai am menstruatia regulata .tot timpul a intarziat 4-7 zile, dar mai devreme niciodata .....
    va pup
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mar 2006, 15:23
    0 0
    Poate fi o raceala sau pur si simplu o mica dereglare.Mi se mai intampla si mie(in special iarna).Ma durea si burtika rau asa ca bagam supozitoare antiinflamatoare cateva zile si era totul ok apoi.