Anticonceptionale gratuite?!
-
20 Mar 2006, 23:390 0Am auzit ca anticonceptionalele sunt gratuite pentru elevi si studenti. Este adevarat? Voi ce stiti?
-
21 Mar 2006, 00:22da, este adevarat. dar stiu ca se procura din locuri speciale, precum planingul familial
-
21 Mar 2006, 00:49Da sunt dar cred ca e de preferat sa iei niste anticonceptionale pe care ti le prescrie un medic dupa ce efectueaza niste analize ca sa nu cumva sa aiba reactii adverse. Plus ca cele oferite gratis contin mai multi hormoni si e mai bine sa le cumperi tu de la farmacie chit ca dai 200.000 de lei pe ele .
-
21 Mar 2006, 15:54si eu am luat anticonceptionale gratuite (intr-adevar de la planning)...dar sunt foarte bune...in farmacie anticonceptionalele care le iau eu costa aproximativ 170.000...si am fost consultata intai...nu mi-au facut analize...dar inca le mai iau dupa 2 ani...si nu am probleme...oricum...daca nu le iei gratuite le poti cumpara fara TVA...dar daca le spui ca nu iti permiti sa dai in fiecare luna cate 150.000 (mai mult sau mai putin, depinde de ce iti va prescrie) o sa le primesti gratuit..cum ar trebui de la bun inceput! Dar stiti voi cu fac unii doctori figuri...
multe prietene ale mele sunt pe Desorelle(ceva de genu...nu stiu sigur cum se scrie) iar eu raman pe Marvelon... -
21 Mar 2006, 16:02buna,andre_risa din ce oras esti?am fost si eu laplaninng si mi-au recomandat niste anti.care nu existau in farmacie si nu le-am luat,apoi am mers la ginecolog.Vreau sa merg la planing si poate esti din bucuresti.mc