ce este oare?

•  
    • 270 mesaje
    20 Mar 2006, 22:50
    0 0
    prietenului meu i-au aparut niste puncte rosii pe penis care il mananca si pe langa asta i se mai duce si pielea din zona aceea.inca nu a fost la doctor si va merge curand dar inainte de asta poate stiti voi ce ar putea fi.eu m-am gandit la cateva variante dar m-ar ajuta si parerea voastra.multumesc
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mar 2006, 10:34
    0 0
    Numai un dr. ii poate spune cu certitudine ce are.Poate avea o iritatie de la prezervativ dar poate fi si o ciuperca luata de la tine(dc tu ai o infectie vaginala).
    Iubitul meu are simptomele astea de fiecare data cand am Candida.
  •  
    • 270 mesaje
    21 Mar 2006, 15:12
    0 0
    merci de raspuns.si cum te+ai tratat sa scapi de ea?
    mie mi+a spus un doctor ca trece daca folosesc ceaiul de musetel.sa incerc asa sau este ceva mai eficient?
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mar 2006, 15:19
    0 0
    Fiecareia dintre noi ii este bun un tratament anume.Mi s-a intamplat sa ma tratez " dupa ureche" cu Clotrimazol si nu mi-a trecut.Apoi am luat Nistatina(pastile) si degeaba ,mergeam din rau in mai rau ptr ca nu imi trebuiau medicamentele astea.

Am mers la dr.Mi-a prescris creme si ovule:Merclon si Macmiror.Nu mi-a trecut.Vazand ca nu imi trece dr. m-a trimis la un lab. sa fc fungigrama.Dupa ce a iesit fungigrama(costa 400.000) mi-a prescris:Nizoral talete,Nistatina tablete(dupa Nizoral),ovule Miconazol(mycheal 200).

Daca nu mergi la medic risti sa tot incerci medicamente si sa nu iti treaca.Plus ca dc mai ai si Tricomonas,in afara de Candida tratamentul e mai complex.