foloseste cineva LOETTE?

•  
    • 878 mesaje
    20 Mar 2006, 18:26
    0 0
    foloseste cineva Loette? am si eu o nelamurire. iau de 3 luni aceste pastile si munstruatia mea s-a redus la ...1 zi si jumatate. e normal? daca mai ia cineva sa imi spuna si mie daca a avut ceva reactii, simptome dupa ele! eu am luat inainte rigevidon si medicul mi le-a schimbat in octombrie ca au o concentratie de hormoni mai mica si cica sunt mai bune. dar nu prea stiu ce sa mai cred...
  •  
    • 220 mesaje
    21 Mar 2006, 11:53
    0 0
    am luat rigevidon si eu timp de 4 ani, m-am simtit perfect cu el, mie mi se potrivea ca mi-a tratat si niste chisti! am trecut pe loette dar n-am rezistat decat 1 luna si mi-a fost f rau de la ele, am avut f abundent, dureri mari si m-am dereglat total! parerea mea este ca daca te-ai impacat bine cu rigevidon si n-ai avut efecte secundare sa iei in continuare rigevidon!Mie chiar nu vroia doctorita sa-mi dea alte pastile, dar mi se paruse mie ca m-am ingrasat de la ele (de fapt mancam mai mult) si de aceea mi-a dat loette!
  •  
    • 878 mesaje
    21 Mar 2006, 13:24
    0 0
    multumes ami pentru sfat, nu stiu sincer ce sa fac. medicul zice ca rigevidon au concentratia de hormoni prea mare si ca nu sunt sanatoase pentru a fi luate pe termen lung. cred ca trebuie sa merg sa discut cu el ca nu mai stiu ce sa fac. in prima faza am crezut ca sunt insarcinata (dupa prima luna cand menstruatia mea s-a redus foarte mult de la 3 zile cat era in mod obisnuit la o zi si jumatate).eu ma simt bine cu Loette, nu am abut reactii de genul greata, nu m-am ingrasat, deci toleranta buna, doar problema cu menstruatia. mersi inca o data pentru raspuns. o zi frumoasa!