cauterizare

•  
    • 99 mesaje
    19 Mar 2006, 18:17
    0 0
    salut fetelor! sunt noua printre voi!
    am si eu o mica problema: mi-am facut o cauterizare acum doua saptamani, si acum a inceput o sangerare despre care doctorita mi-a spus ca e normala, dar parca e un pic cam abundenta, si sa nu mai zic ca trebuie sa am si menstruatia , maine, poimaine. deci va dati seama ca nu mai stiu ce se intampla. merg la pansat de 2 ori pe saptamana, iau ovule. doctorita e super OK. vroiam sa va intreb ce se mai intampla dupa cauterizarea asta? cat o sa dureze sangerarea ca deja dureaza de 4 zile!!!! sanatate multa!
  •  
    • 93 mesaje
    20 Mar 2006, 11:38
    0 0
    si eu am avut acum un an o cauterizare ,nu am avut nici o sangerare ,dar doctorita me aspus , in cazul in care apare o sangerare mai abundenta ,sa merg d eurgenta la ea .Eu cred ca ar trebuii sa mergi la un control .Sangerarile ,dupa cauterizare ,sunt normale ,dar nu abundente!!!
  •  
    • 2198 mesaje
    20 Mar 2006, 11:47
    0 0
    Zici ca miine tre' sa vina si menstruatia ?? De unde stii ca nu a venit putintel mai devreme ...Poate de asta este sangerarea mai abundenta ..
  •  
    • 2 mesaje
    20 Mar 2006, 12:07
    0 0
    si eu am facut cauterizare in noiembrie si nu am avut nici o sangerare cum ai zis tu, da fugutza la doctor
  •  
    • 99 mesaje
    20 Mar 2006, 19:05
    0 0
    multumesc fetelor pentru raspunsuri. azi am fost la dna doctor (pe care v-o recomand din tot sufletul. O cheama Indiana Pelin si are un cabinet in drumul taberei) si mi-a zis ca din cauza ca rana pe col a fost destul de mare, sangerez mai mult.acuma mi-a venit si menstruatia, asa ca nu mai stiu care cu cine voteaza . mi-a zis sa nu ma panichez, si daca ma simt cumva rau sa merg la ea! sanatate
  •  
    • 8 mesaje
    21 Mar 2006, 00:53
    0 0
    Hm, curand o sa fac si eu o cauterizare, deja mi-e frica
  •  
    • 23 mesaje
    21 Mar 2006, 10:37
    0 0
    Nu ai de ce sa-ti fie frica.Du-te si fa-o si vei scapa de probleme.Multa sanatate!
  •  
    • 82 mesaje
    21 Mar 2006, 12:54
    0 0
    Pentru ce ai facut cauterizare ?
    Ai avut cumva o rana ?